50 liraya clio symbol kiralayın daha ucuza gelirsiniz
Printable View
50 liraya clio symbol kiralayın daha ucuza gelirsiniz
2 ay olmadi, silivri-kemer yolculugunu dolu starexle 285 tl ye kat ettik, antalya ve selimpasada ne isiniz var???
Siksik gidip geliyormusunz?
evet öğrenciyiz yarıyıl tatiline geliyorz memlekete. araç olarak sadece navara olduğu için onunla gelicez.
Bende 2 yil aradan sonra antalyaya dondum, aslende silivriliyim.
Aklima gelmedi bu gun 4 akrabam silivriye donduler, ucak pahali otobuste yer yoktu.
minimum 300 tl ve üzeri yakarsınız ...:D :D
allah yardımcınız olsun...;):)
TAVSİYEM benzin için cebinizde 3-5 kurus fazla paranz olsn.,
gelirken yada dönerken bi 20-30 kurus zam gelir yine yolda kalırsınz :)
ayni arac bende var. sivas burdan 900 kusur km giderken sakin gittim 100-110km ile bir depo ile gittim fakat donuste bastira bastira dondum o zamanda 1.5-2 depoya yakin mazot yedim :) sakin gelirseniz bir depoyla cok rahat gelirsiniz su anda bir depo 270-300 tl arasi doluyor..
4x2 ye alın aracı gaz pedalına çok nazik dokunuşlarla bir deponun altında gelirsiniz.
Yakında bir kız var işte boyu şu kadar saçları şu renk vs acaba istemeye gitsek babası verir mi? diye konu açıcaksınız bende altına "babası vermesede olur kızı versin yeter" yazıcam :hahaha:
2 depo ile istanbuldan sivasa 1110 km yol yapmıs arkadasım basa basa 170-180 arası gitmiş 4x2 ile gitmiş simdi merakımdan sordum :) basmasak daha az yakardı diyor :D manuel 2,5 navara
o zaman 300tl yani 1 depo 80lt mazot ile 800km yolu rahat gideriz
Gidis ne zaman??