|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Passat 4Motion
|
B6 kasa passat aracımın tampon ve aynadaki sinyallerine led ışık takayım dedim. işlem biraz uğraştırıcı bir tanesini yaptım altta videodaki gibi oldu diğerine başlamadan size bi danışayım dedim ona göre diğerlerini yapıcam..
http://www.youtube.com/watch?v=VfkUu...ature=youtu.be __________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
![]() dedigim arac ama kid gibi olan o işik zımbırtısı koymicam ![]() __________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
bence ledli sinyal gayet guzel olmus, elinize saglik...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: FD6 Civic - GD1 Jazz CVT- 1.5 dci Kangoo
|
gayet başarılı bir çalışma olmuş. devam edin bence.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: teg & manevi 1.6 ies
|
şerit led dışardan gündüz gözüyle bakılğıgında dahada kaliteli durması için bişekilde kaplasan alüninyum folyo yada beyaz bişeyle devrenin bakırkanalları dikkat çekmese tam süper olur bence
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
![]() teşekkürler iyi motivasyon oluyo şimdi yapabilirsem ledlerin bağlı olduğu şeriti birşey ile tamamen kaplıcam sinyalin içerisinde kötü gözükmeyecek şuan aklıma gelen sadece aluminyum folyo bakalım nasıl olacak..
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
aynen benimde aklımdan geçen o şuan denicem birazdan...
__________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Birde sanırım büyük bi kondansatör koymuşsunuz yada adaptörün fişini çekerek açıp kapatıyorsunuz, o yüzden açılış hızlı ama kapanışta bi yavaşlık var
Bi sorun değil tabii ki hatta daha güzel de merak ettim kondansatör mü koydun ? bana mı öyle geldi ?Çok güzel olmuş ama
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MİTO 1.4T QV
|
bencede gayet güzel olmuş ama birazdaha koyu tonu bi sarı olsa çokçok daha güzel olur.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
güzel olmuş...uygulanabilir bence
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: FORD CONNECT
|
güzel duruyo biraz led içerde sırıtyo okdr
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
![]()
|
![]() şuan onun üstünde çalışıyorum aluminyum folyo ile kaplayıp sadece ledlerin bulunduğu yeri kesmeye çalışıyorum ama malzeme çok ince habire istemediğim yerlerden yırtılıyor ve pürüzsüz kaplanmıyo yinede sabrım bitene kadar uğraşıcam bakalım.. __________________________________ Böbürlenme Padişahım senden Yüce ALLAH var... |
||
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 101
|
Ben 2 yıl önce arabama yapmıştım, gündüz sinyallerimin görünmemesinden dolayı. Hala canavar gibi yanıyor maşallahı var
Gerçekten güzel bir görüntü oluyor, hem sinyal hem de parklarla birlikte yanıyor. Fotoğrafta çok sönük görünüyor ama normalde 4-5 kat parlak. Sinyal için turuncu led bulsanız daha hoş olabilir aslında, Ulus da satılıyor. Yine de güzel olmuş bu haliyle ![]()
__________________________________ ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK Son Düzenleyen Anu; 08-01-2012 01:37. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: I Love " GSZ " 106
|
bu bakır devre görüntülerinden kurtulabilrsen yap derim gündüz cok kötü duruyor bakır görüntüsü
__________________________________ I Love " GSZ " 106 Berat Kıran |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: BlueAction VTI Carbon Şahin Polo TDI Ford Granada
|
en dışına sarı renkte şeffaf folyo cekebiliriz aslında böylece o dewreler görünmez... burhan abi 10 numara olmuş ledleri almaya giderken .. cook umutsuzdum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
görüntü kirliğliği için şerit led üstüne turuncu şeffaf folyo bi nebze yararlı olur hem ledlerin noktasal aydınlatmasını biraz daha düzeltir
__________________________________ 0/1 (15)
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |