|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ford Fiesta ST150
|
Sizce bu araç alınır mı?
Volvo / C70 / 2.3 T5 / "EVO VOLVO" Yetkili Servisi 15.Yıl "C70 2.3 T-5" sahibinden.com'da - 70067850 volvo c70 ve ayrıca 2.3 T5 hakkındaki görüşleriniz nedir? Not: Oturaklı ağır araba arıyorum Çok km yapmayan biriyim 2 yılda 13-14 bin km bile yapamadım __________________________________ Two in the moose, one in the caboose.
![]() |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
240 hp güzel makinedir. Elektronik beyin arızası olabilir. Özellikle onu kontrol ettir. Çürüme falan olmaz. Şaselerinde oynama falan yoksa gayet zevk alırsın uzun yolda kullanırken. Viraj kabiliyeti düşüktür araba tutunsa sen o koltuklarla arabanın içinde tutunamazsın. Bi de ya o araba 2001 değil ya da önden kaza yaptı farlarını bulamadıkları için 2000 öncesinin S70 farlarını taktılar. 2000 ve sonrasında farlar clear lenstir. Benim S70 te ben özellikle değiştirdim clear lenslerle.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Astra H 1.3 - Era 1.5
|
hazır konu açılmışken bu motorlar lpg ile uyum sağlar mı, sorun çıkarır mı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
gaz kelebegi bozarsa bozar bu serilerde en cok gaz kelebegi sorun cikardi onun disinda ii aracdir
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
![]() bu tip olanları motronic 4.3 tür alınır sıkıntısı yoktur genel olarak motorla ilgili hiçbir aksamında mekanik kelebekli distribütörlü modeldir daha eski nesildir ama problemsizdir. ![]() c70 2001 modellerde clear lens yok. c70lerde 2002 ve 2004 aralığında oldu o olay. lpg ile sorun çıkartmaz. yol tutuşu rezalettir. 5 farklı premium sınıf lastikle denedim aracımda hiçbir kaza yoktu sonradan koni amortisörler monte edilince nokian nrzi lastiklerle iyi bi tat yakalamıştım. daha önce rektefiye görüp görmediğine dikkat etmelisin. bu meblağı bu araca verince çok büyük pişmanlık hissedebilirsin kısa sürede. koltuk yatırma mekanizması adamı kanser eder bagajı yeterlidir. koltuk mekanizmasında halatlar sık sık kopar cam düşer yavaş açılır kapanır. iç aksamları kırılgandır cam düğmeleri vs si elinde kolayca kalır ve bulunması güçtür fiyatlarıda yüksektir. ön takım sürekli ilgi ister. lıngırtısı bitmez genelde. yakıt olarak yorucudur. uzun yolda da bi o kadar az yakar. sarf parçaları çok pahalı değildir ama yaşı gereği problem çıkartabilecek bazı parçaları canını sıkabilir. 5 sene falan kullandım ısrarla inatla sevmeye çalışarak ama kimseye tavsiye etmem. __________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: puntevo & cbr 250 R
|
fiyatı uçuk.
__________________________________ _alt devir_ |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
aynen fiyata takıldım ben de..
2-3 ay önce bende arıyordum aynısına hatta bu olabilir 23 lira yazmıştı bir amca
__________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: puntevo & cbr 250 R
|
2009'da
boyasız, yesıl, manuel 23e vermıslerdı. alamamıstım
__________________________________ _alt devir_ |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
20 bin liraya 1.5 sene ilanda durmuştu benimki 3 kişi aradı
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
rakamı ucuk tutmuşlar
ayrıca ne olursa olsun 2.ci eli cok zayıf bir araç volvo alırsın sonra satıyım dersen cok beklersin volvo alırken ıyı rakam satarken full zarar bir araç o rakamlara coupe alınacak cok arac var 2.ci eli kuvvetli bence uzak dur hıc bulasma |
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Jetta MK6
|
ömer hayır.
|
|
|
|