sen buraya kabak gibi yazarsan uyanmayan varsada uyanır
mahkemeye vermeği düşündüğün bi olayıda buraya yazman ilginç geldi
yapmak ıstediğin ve yaptığın cok alakasız
Printable View
Ben burada alakasız birşey göremiyorum. Olayın nasıl sonuçlanacağını merak ettim bu tarz şeyleri bilen mutlaka vardır dedim ve konu açtım. He buradan tanıdıkları vardır belki dünya harbiden bu kadar küçüktür. Öyleyse çıksınlar karşıma ne diyim gerçi 15 kişi kavga eden grup kalkıpta bizdik demez o da ayrı bir konu.
Ama ben bu konuda alakasız birşey göremiyorum. Mağdurum ve bilen birilerinden mağduriyet sorguluyorum.Belki yardımcı olacak biri çıkar diye.
Burası bir paylaşım sitesi tabiiki ne düşündüğünü söyleyeceksin ona birşey demiyorum sakın yanlış anlama. Ama ben istediğimle yaptığımda alakasız birşey görmediğim gibi buraya yazmamdada ilginç birşey göremiyorum..
hayır arkadasım yazdıgına alakasız demıyorum
hem mahkeme ye vericem diyorsun hem burada paylasıyorsun ona alakasız dıyorum
sende benı yanlıs anlama
demek ıstedıgım yanı bole olaylarda mahkemeye vermeyi düsündugun konularda gizlilik olması lazım
adamlar belkı buradan haberı almıstır bıle yanı ne bılıyım gızlıce halledilmesi gerekli diye dusunuyorum
mesela o civardaki taksi duraklarına sorulabılır nereye gittikleri falan inceleme yapılır
Yok kardeşim yanlış anlamadım merak etme;) Elimde bir telefondan başka birşeylerde olsaydı zaten konu açmazdım polisle birlikte kendimde harekete geçerdim (ki numara elimde bile yok poliste) Bulunacağı varsa zaten bulunur ülkeyi terk edecek değiller ya.
Taksilere duraktan binmediler ama sorucam. Belki o durakta çalışan ve durağa doğru ilerleyen bir taksiyemi bindiler acaba diye düşündük zaten.
Öncelikle konuyu sadece sizin anlattığınız kadar biliyorum onun için çok sağlıklı bilgi verebilirmiyim bilmiyorum. eğer işletmeci veya çalışanlar mekandaki hanzoları tanıyorsa polis bu adamları kesin olarak öğrenir şüphen olmasın. ancak mekandakiler sizi ayırmadı veya kavgayı durdurmadı diye bir suçlama yapılamaz sonuçta onlarda vatandaş ve kavga ayırmak gibi bir yükümlülükleri yok. ancak kaçan şahısların tespit edilmesini sağlayacak delilleri (Kamera kaydı vs.) saklar ve adli makamlara vermez ise bu ayrı bir suçtur ve herhangi bir şikayet olmaksızın soruşturma polis ve savcılık tarafından yürütülür. poliste salak değil kamera kaydının olup olmadığını kontrol eder merak etme. ama dediğim gibi sizi ayırmak onların görevi değil niye ayırmadın diye sorsalar "abi herifler çok kalabalıktı karışmayın yoksa mekanı dağıtırız herşeyi kırarız dediler bizde korktuk adamlardan 155 i bile arayamadık" diyebilirler.
Adamlar kısa süre sonra bulunur diye düşünüyorum. sen yapılan kötülemelere kulak asma polis isterse diye birşey yok bu işler kimsenin babasının işi değil herkes işini yapıp aldığı parayı hak edecek. adamlar bulunamasa da emin ol ilgisizlikten değildir bazen çok uğraşırsın ama olmaz. bu tip konuları uzaktan izlemeye çalışıyorum ama senin biraz yanlış yönlendirilip dolduruşa geldiğini görunce yorum yapmak istedim. forumdaki bazı arkadaşlar çok çabuk kötüleme yapabiliyor. eleştiri güzel birşey ama iş suçlamaya dönünce hoş olmuyor.
o mekanın tanıdıkları ıse zaten sürekli geliyorlardır oraya bence
sen az beklemede kal illa sobelersin
ondan sonra ne yaparsın tabi o sana kalmıs bol sans
polis karakol falan hikaye kardeşim.eğer maddi imkanın varsa bi avukat bul...darp raporu falan şart.mekanda olduğu için mekandanda davalı ol emin ol en geç 2 ay içinde hepsi dökülür....
öncelikle geçmiş olsun.silah patlamamıssa yaralama yoksa hiç bişey olmaz usta belliki mekanın bildiği insanlar onlar için sıradandır bu işler görmedim duymadım bilmiyorum hesabı.
polis karokol hikaye değil arkadaşım senin o dediğin 10 sene önce bitti arkadaş başına kötü birşey gelmiş bu konulara vakıf bir avukat yol gösterirse çözüme ulaşır yani birde anlamadığım yanınızda bayan varken böyle basit mekanlara niye gidersiniz anlamam iyiki size laf atmamışlar .
şuan polis isterse o adamları tek tek 15 kişilik kadroyu tamamlayana kadar bulur... yeterki isteyecek sekle getirilsn bi tanıdık bulunsun... geçenlerde bakırköyde bir sokakdaki 7 arabayı gece kursunlayan adamı buldular. yani yeterki istesinler ben polisin cok kuvvetli oldugunu düşünüyorm herkesi de evinden alırlar.
ama gel görki arkaydı enseydi kalındı derken işler düzgün yürümeyebiliyor.
yaşadınız olaya cok üzüldüm. sırf böyle şeyler var diye hatunla eğlenmeye adam akıllı gitmeyeli bayağa oldu. cok secici oluyorum bu konularda ya tanıdk bi mekana yada tanıdk birilerinin oldugu bi mekana gitmeyi tercih ediyorum . geçmiş olsn şimdiden.
Gecmis olsun, zaten grnel bilgiler verilmis,
Mekan personelini disarda bulup saglam paraa verip
Bilgi satin alin
Hepinize teşekkürler arkadaşlar... Mekan seçimi biraz fiyaskoydu. Ama malesef seçen ben değildim. Ben sadece gittim. O mekanında seçilmesinin tek sebebi evlere yakın olup dönüş yolunda sorun olmamayışıydı. Bir hatadır oldu işte...
istanbul kro akınıyla bozuldu. bu o.ç lerin göç ettikleri her memleket bu hale geliyor. anaları doğurmuyor mıçıyor böyle insanları.
geçmiş olsun.
şu merter mc de bir gün bi arkadaşımı dövmeye kalktıklarını gördüm. gidip tek başıma korudum adamı. 5-10 kişi saldırmaya kalkmışlardı çocuğa.
bakma burda bazen insanlar ben olsam bulurum şöle böle yaparım filan derler ama şu siteden en az 20 kişi ordaydı o gün ve yarısından çoğu beni tanıyor ve lafa gelince hepsinin kankasıyız. o gün tek başımıza olduğumuz böyle durumlarda o kankalıkların bi b.ka yaramadığını canlı gördüm.
İzliyoruz tv de hiç bir şeye gerek yok Polis bulmak isterse her türlü bulunur... Bu arada geçmiş olsun üzücü bir durum :(
olaydan haberım war ve olayın ıcınde olan arkadasın aramızdakı dıaloglardan kaynaklı olarak bunu soleyebılırım kı cok efendı kendı halınde olgun bır adam..hersey sozde olaya gelınce kımsede bı ıcraat yok onun ıcın kımseye guvenmeyeceksın..
bu arada konyu dagıtmadan sunu soleyebılrım kı cep telefonundan kesınlıkle bulunabılır..kı eger faturalı bı hat ıse bulunması cok kolaydır ama ıslerın hızlanabılmesı ıcın bı yerlerde mutlaka tanıdıklara ıhtıyacnz war yoksa ısınız zor sallar dururlar..
öncelikle çok büyük geçmiş olsun.yine de Allah korumuş.aralarından birisi çıkar bıçak saplar birşey yapar daha da kötü sonuçlanabilirdi.olay çözümlenemezse bile hiç kafanıza takmayın.en nihayetinde yaptıkları terbiyesiliğe korkmadan karşılık verebilmişsiniz...Türkiye de maalesef bu tarz durumlarda pembe gözlükle bakmak hata olur..istisnalar olsa bile cidden bir yerlerde güçlü bir tanıdık olması işleri hızlandıracaktır..Emniyet vs. bir tanıdık bulabilirseniz çok iyi olur..illegal yolları burada önermek saçma olacaktır ama çalışan garsonlardan birini biraz sıkıştırıp en azından gerçekten o şahısların tanıdık olup olmadığını öğrenebilirsiniz.
bir bayana yanında erkek arkadası varken laf atmak çok terbiyesizce bisey yakışmayan bi hareket
çok tatsız bi olay yaşanmış keşke 15 tane hayvanla tartışmasaydnız allah korusun daha kotu seyler olabilrdi