tarık sen sabah kartepe tabelasından cıkmadan benı ara beraber gıderız masukıye ye hem bende bı sabah erken gıtmıs olurum dukkana :D
Printable View
tarık sen sabah kartepe tabelasından cıkmadan benı ara beraber gıderız masukıye ye hem bende bı sabah erken gıtmıs olurum dukkana :D
mesut yarın bi abimiz gelicek kar durumu ne alemdedir :)
Yagmıyo ama 2 metre falan var :D
ok tavsiye ettiğin bişi varmı :) ufak 1 e giden cocugu var kar yağsın kar topu oynayak diyordu cocuk hataya gitti kar yağdı :D simdide geldi üzüntü gidermek adına gelicekler :)
Yok yok eger kayıcaklarsa kayak takımını falan burdan kiralarlar onda sıkıntı olmaz onun harici de bi sıkıntı olmaz yollar gündüz acık olur..
ıcecek almak ıcın kartepe ye cıkarken son markete uğradım senınkı zannedıyodum
mesut burda mı dıye sordum ne burda ne masukıye de marketcı mesut var dedı :)
evet arkadaşlar sezonun ilk karı düştü kartepeye :)
biraz düşsünler ordayım kısmetse:)
Beyler Kartepe'ye gidiceksiniz eger mesutlarin markete uğramayın cevrenin en kazikci bakkalı mesutlar arabanın bi tarafı bozuluyor şekere zam bi şey oluyo una zam
Mesut senin isleri baltaliycam oğlum
Kar biraz daha yağsın geliyorum kardeşim :):)
Hani bu elmanin kilosunun 10lira oldugu bakkal mi :D:D:D
Kardesim haftasonuna kadar sabret yanindaym :))
kar durumuna gore yakin zamanda bende bir organizasyon yaparim.. gerci pek kartepeci degilim ama bakariz :D
Gözler birisini arıyor mu? :D
bu sene dag durumlarına bakıp ona gore hareket edıcem dun bursadaydım uludag a fena kar yagmıs ınsallahda yagmaya devam eder kar tepeyede adam akıllı kar yagarsa gecen senekı gıbı gıderız yıne :)
kartepede güzel yılbaşı programı yapan yer varmı konaklamalı :D