tarık yollar hep açık gibi çok aşırı bi kar yağışı olmadığı sürece yol iyi ama eğlenmek istiyosan gece çıkıcaksın çakallarla dans :D
Printable View
Kar lastiği olmadanda bir sıkıntı olmaz o zaman...
bende pazar günü kartepe de olmayı planlıyorum kayılıcak kadar kar varmı bide arkadaşlarla gelicem kayak malzemesi kiralıyan varsa aramızda bizden birinden alalım. :)
yok sıkıntı olmaz ama olsa da fena olmaz :)
valla kar'ın yağışına bağlı ama en zevk alınabilecek zamanı ocak şubat :)
ihtimal :)
kayılacak kadar kar kalmadı malesef :( hava iki gündür çok güzel kar illa ki vardır ama kayılacak kadar deil :(
mesut merhaba,
yılbaşı sebebi ile 4gün tatilim var. eşim ve 2,5 yaşındaki oğlum ile gidebileceğim yer aramaktayım. aklımda kartepe ve sapanca mevkii var. iki gece konaklayabilceğim ve eğlenceli aktiviteleri olan önerebileceğin bir yer var mı?
sapanca güral otel iyidir diye biliorum gerçi mesut daha iyi bilir ama :)
Kar Kalınlıkları - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
şimdi şu linkten baktım kar yok görünüo dün 80 cm kar vardı şimdi yalan olmuş ama yarın ve cumartesi kar var diolar kartepede pazar inşallah kayılıcak kadar olur mesut seni cumartesi akşamı rahatsız edip durumu öğrenebiliriz dimi ona göre pazar gelicez :)
7'sinden sonra gene izmitteyim yawrum gelicem yanına :D
Mesut kar yok mu lan depede gelicem yemek memek yemiycem mangal yapacan bana
Gecen hafta gitmeyi planlamıştım Hotel ile görüştüm kar yeterli olmadıgı İcin sadece bir pistten hizmet verebiliyoruz dendi bu haftada sanırım değişen bsey olmamıştır !
abi güral iyidir ama iyide giydirir :D ses yoldan uzak olcam doğa karşımda olsun diosan kartepe çıkmanı tavsiye ederim huzurun başkenti :D
iyidir iyi olmasına da :D kocaman bi da var işte :D
tabi tabi ne demek :) pm'den atıyorum numaramı :)
gel gel bekliorum bu sefer zalımlık yapma :D
ağaaamm kar yok be :D ama haftasonu bekleniyomuş sen gel yeter ki ben sana kar da ocakbaşı yapıcam :D
bayaa bayaa kalın ozan :D
değişen bişey oldu muhtemelen o pistte kapandı :D
18-19-20 si kartepedeyim okul ile birlikte,geçen sene çok eğlenmiştim bu sene nasıl olucak bakalım
sımdı kar falan yok (: hüsran olur sanrım
pazardan sonra full kar var bılgınıze..