Gözler birisini arıyor mu? :D
Printable View
Gözler birisini arıyor mu? :D
bu sene dag durumlarına bakıp ona gore hareket edıcem dun bursadaydım uludag a fena kar yagmıs ınsallahda yagmaya devam eder kar tepeyede adam akıllı kar yagarsa gecen senekı gıbı gıderız yıne :)
kartepede güzel yılbaşı programı yapan yer varmı konaklamalı :D
Kar durumu nasil Kartepede? Eskiden kamera vardi tiklayip izliyorduk. Simdi o da gitti tiklayacak yer de kalmadi :D Var mi tiklayacagimiz biyer? :D
Maşukiye market candir :):)
hatun dıyor yılbası gıdelım kartepeye programı yapmaya calısıyro :D gece ısıklandırması varmı pıstın ? bılen varmı ? bı gece kaldım oda arka taraftaydı :D
evet sezonu açmayı bekliyorduk kar lastikleri çıksın ozaman piyasaya 4 çeker spec
bu hafta sonu da kartepe'de rallicorss var :) %90 ordayım... gelen var mı burdan ?
valla otelin sitesinden kaldırdılar galiba :(
dükkanın önünü kapamayın :( :D
abi bildiğim kadarıyla yok ama sorarım yine ilgili arkadaşlara :)
tam yeri tam zamanı.com :D
saoalsın mesut ılgınden dolayı :)
Bende Sapanca'ya yeni taşındım. Ev İzmit caddesinde. Maşukiye yakın mı bize? otoban çıkışından sağa dönünce 1 km ileride benim ev. Kartepe kalabalık olsa da en azından cumartesi günleri gelip görmek istiyorum. Eve 24 km mesafede :)
dün gece ordaydık yusufların orda sucuk falan ımmmmmm nefisss:D
evet tükanın önünde uyku modunda durur :)
evet kırkpınar tarafında ama kırkpınarı da geçiceksin izmite doğru geliceksin
sende saklıyon galiba arabayı :D göremiyoruz bu ara ;)
afiyet olsun :)
yok kanka kışın siteye pek ugramıyorum :) ilk uğrayışımda yanındayım söz.
bizim evde efe villaları diye geçiyo maşukiyede hoş ben 2 senedir gitmedim hiç sizin market sanırım kartepeye çıkışın en başındaki meydanda tam ortada olan dimi ? kar lastiklerini takıp gelebilirim haftasonuda kar varmı eğlenmelik arabayla ? birde bu otokros tam nerede oluyo anlayamadım kaç ibi başlar nasıl olur kesin bilen birileri varmı
kar tüm hızıyla devam ediyor :D
geçen sene geldiğimizde de sağlam kar vardı kartepe'de. ama dört lastiği de kış lastiği olan opel ile sorunsuz çıkmıştık. dağa çıkarken yol kenarında çok fazla mekan var. ufak olan birinde durmuştuk, mekan sahibi çay parası almamıştı bizden :D kısmet olursa yine gelmeyi düşünüyoruz, aksilik olmazsa uğrarım bende :)
Bugün yağıyordur kar muhtemelen
Haftasonu Kartepede açılacak herhangi bir lift var mı? Aldığım bilgiye göre Uludağ'da Karkay ve Beceren çalışacakmış Cumartesi için.
İyice yağsında patır kütür bi tırmanayım bende :D Board yapan varsa bağlar çıkartırım bagajdan çekimde yaparız efsane olur :)