|
|
#1 | |||
![]() |
16 JDM .. plakalı kırmızı bir ep3 Type-R denk geldi az once Balıkesir'de otogarın arkasında.kimindir araç bilgisi olan varmı ?
__________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2005 vtec2
|
Bende merak ediyorum, JDM 02 yi
yazın akçay dönüşü petrolden benzın alıp cıkmıstı bende yol verdım,tabi o sıka sıka gitti ama ben sıkmadım 1 2 3 4 bütün vitesleri bitirdi , sesi hep aynı geliıyodu hiç azalmadı Allah kaza bela vermsin ...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bakalım muhtemelen çıkar tanıdık
dün otogara geldiğimde ilk gördüm park halindeydi oralarda bi bahçede bugunde görünce merak ettim dönüşte yazayım dedim siteye.bilen tanıyan yokmu arkadaşlar aracı ?
__________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
Eski bs typr.suan turbo
Suanki sahibini tanimm. Ne icin soruyosun buarada ? |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 07 S2K
|
BS typer dediğin bs 899 mu ?
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
sanırım Balıkesir civarına satıldı.
Araştırma amacım __________________________________ Kakimoto OZ1 Powered by Magic Mushroom Garage 4g63 powaa TME ! |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
__________________________________ Yumuşak başlı isem,kim dedi,uysal koyunum?Belki kesilir ama çekmeye gelmez boynum!!!
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Dogrudur
bursaya getiren sedat abiydi. Suan eb typrin sahibi ![]() Gorurse yazar zaten gecmisini |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: RR type-R
|
evet 16 jdm turbo type-R araç bursadaydı balıkesirden bir arkadaş aldı plakası 16 kaldı
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
evet araç ist aracı 34vs8035 sonrası 61tk 393 sonrası bende 16 bs899 yaptım plakayı bi kaç elden sonra jdm oldu en son sahibi ise balıkesirde onur arkadaşımızdır
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
turbolu halinin videosu varmı acaba kimsede ??
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: RENO SÜMBÜL
|
vs halindeyken özgürdeydi çok iyiydi ozamanlar.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
aynen öleydi birkaç roll gecesi eve dönüşte kullanırdım da tadevi olurdum Özgürden öncede Zübeyirdeydi ben onun gibi yürüyeni nadir di ki hala da öle hep ben alıcam dedim ama kısmet olmadı
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: RENO SÜMBÜL
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
__________________________________ JoYTeaM
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 2xCaravella t5, 16 D 1037 :)
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 16:47 ::::

yazın akçay dönüşü petrolden benzın alıp cıkmıstı bende yol verdım,tabi o sıka sıka gitti ama ben sıkmadım 1 2 3 4 bütün vitesleri bitirdi , sesi hep aynı geliıyodu hiç azalmadı 
dün otogara geldiğimde ilk gördüm park halindeydi oralarda bi bahçede bugunde görünce merak ettim dönüşte yazayım dedim siteye.bilen tanıyan yokmu arkadaşlar aracı ?

bursaya getiren sedat abiydi. Suan eb typrin sahibi