|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
x5 te vakumlu lastikler olmasına rağmen karda frene basıyorum rampa inişte, hırt hırt abs devreye giriyo araba durmuyo gidiyo kafasına göre.. iniş destek sistemi de var arabada ama o da kaymaya başladığında freni bırakıyo vs. çok da bi numarası yok yani..
bu gece hastaneye gitmek zorunda kaldım incekte inanılmaz kar var sitenin girişinde bırakmak zorunda kaldım arabayı kaydığı için.. sitenin güvenlik aracı fiorino gayet frene asılmasına rağmen duruyo araba.. ben kibar kibar duramıyorum.. acaba benim lastiklerim özelliğini mi kaybetmiş? 3 sezondur var üretim tarihine yarın bakabilirim acak ama rampa çıkışlarda hiçbi problem yaşamıyorum karda.. ya da x5 2.5 ton olduğu için mi duramıyorum ki? ön arka mı yapsam lastikleri ya da gerçi arka lastikler daha kalın araba da 4 çeker aşınmada bi fark olmuş mudur pek kestiremedim onu da.. __________________________________ Son Düzenleyen ALPER-VNS; 25-02-2012 12:14. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: a3 2.0 (8P)
|
rampa cıkarken lastigin deformasyon dezavantajını, 4 cekerin avantajıyla kapatabilirsiniz ,ama rampa asagı tamamen lastik konusur.o yuzden benim tahminim lastikler miladını tamamlamıs.birde su gercek var ki oda 2,5 tona yakın bir agırlıgı olması ama yinede lastik iyiyse bu dezavantajı yeterince kapatır.
edt:imla Son Düzenleyen redbaron; 10-01-2012 03:34. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
ağırlıgın etkılı olması lazım bence. Garip bı olay :S
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
vakumlu lastik nedir ?
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Z-51 CORVETTE C6+BMW X5+AUDİ A6
|
bende öyle bir sorun yok,en azından bugune kadar rastlamadım..bencede lastıklerını degıstır..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
lastik hava basınçların düşükse tutunamaman normal.Fiorinoda simit gibi lastikler var senin aracındaki lastikler ise tepsi gibi. O nedenle kıyaslama. Lastik basınçlarını mümkün olduğunca yukarıda tut. Sorun kalmayacaktır tabii lastikler iyi durumdaysa. Çok sertleştiyse geçmiş olsun o zaman.
__________________________________ IN BOOST WE TRUST mapped by ECUFAST TEAM |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: üç100sekiz hdi
|
gözümün önünde bahsettiğiniz sorunu uludağ'da birinci etapta inen bir x5 yaşamıştı. ben de çok şaşırmıştım, araç yavaş yavaş yokuş aşağı inmesine rağmen şoför frene bastığında araç kızaklıyor ve resmen duramıyordu. ilk şüphelendiğim şey aracın lastiklerinin 2.5 tonluk bir aracı hafif rampa aşağı karda bile durduramayacak kadar kötü olduğu idi. özetle fikrim, sorunun lastikten kaynaklandığıdır...
__________________________________ subaru technıcal internatıonaL |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Golf 6 TDI
|
lastiklerle ya da basınçla alakalıdır diye düşünüyorum çünki kuzenimin x5 le hiç bu tarz bir problem yaşanmadı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MİTO 1.4T QV
|
lastiklerin bitmiştir dişleri yeterince kalmamıştır + şuda varki x5 in lastiklerinin genişliği geniş lastik karlı havada ince lastiğe göre daha kötü bir yol tutuşu sağlar. senin sorunun cevabı bu ikisi olsa gerek
geniş derken tabanlardan yere basan yüzeyden bahsediyorum. Son Düzenleyen erderd; 09-01-2012 07:59. Sebep: . |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
top gear da x5 tes etmişlerdi küfür etserler daha iyi olurdu. aklıma o geldi sabah sabah. imkanınız varsa araştırıp video yu mutlaka izleyin. ilk kez bir bmw nin gördüm aşığalandığını gördüm.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
Lastiklerin markasi nedir ? Vakumlu lastik anlamadim ama kis lastiklerinin omru cok uzun olmuyo daha cabuk yitiriyo omrunu
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: AurisD-4D,Golf V TSI, Clio Symbol 1.2
|
Lastiklerinizi değiştirin.
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
ya beyler vakumlu lastik nedir ?
gene biri kuyuya taşmı attı yoksa ? vakumlu lastik ilk defa duydum, nasanın uzay lastiğimidir nedir ? __________________________________ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
abi ankara tabiri vakumlu lastik kis lastigi yerine kullaniliyor cin cin de ozel r&d lablerinde gelistirmisler
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]() |
kimdir bu vakumlu lastik bende ilk defa duyuyorum !!!???
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Focus
|
yazmış olmak için yazanlara kıl oluyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bence karda durmamamanızın 2 nedeni olabilir
1. lastikler sertleşmiş artık görevini yerine getirememektedir 2. x5 lerin lastik tabanları çok geniş geniş olduğundan dolayı zemindeki aşıp alt kısımlara tutunamıyor |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
alper lastiklerinden dolayıdır büyük ihtimalle bizim arkadaşın ml320 sinde de aynı şeyleri yaşadık geçen kış. lastikleri değiştirdikten sonra hiçbir sorun yaşamadık.
Ankara'da kış lastiğine vakumlu denir arkadaşlar. ufo görmüş masum köylü tribine bağlamayın ahaha zaten izo da sölemiş vakumlunun neye dendiğine. __________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
aynen ankara da kış lastigine vakumlu lastik deniyor...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |