|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Selamlar Arkadaşlar ,
GeT ile bir ürün sattım, satmaz olaydım. 29 aralıkta işlem tamamlandı, hala paramı alamadım. Arayıp konuşuyorum, biz havalenizi yapmışız, banka size yatırmamış diyorlar. Bankaya soruyorum, size gelen bir eft veya havale yok diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Neredeyse 15 gün olacak. Lanet olsun Güvenli E Ticaret'e... Alıcı için güvenli, satıcı için güvensiz... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Sitemizde sahibinden'de çalışan birisi vardı sanırım.. Konuyu görünce yazar herhalde abi.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fluence
|
Parayı yatırdıklarına dair dekont isteyin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TU5J4 / L4
|
Valla abi geçmiş olsun bende geçen hafta GET ile satış yaptım hesabınıza 3 iş günü içerisinde yatırılacaktır diye mesaj geldi ama üşendiğimden gidip bakamadım henüz gidip kontrol edeyim bu konunun üzerine huylandım şimdi ...
__________________________________ Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur... Mustafa Kemal ATATÜRK PA GTI
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Dekontu istedim şimdi. Bankaya gideceğim ama banka bana bir bilgi vermeyecektir. Bir daha GeT ile satış yapmayacağım kesinlikle.
Meblağ az olsa umursamayacağım, yaklaşık 600 lira... |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Bakıyoruz Bir şeyler
|
üstadım yasal olarak dekont isteme hakkınız var,hesaplarınızı inceledğinizi belirtin,ayrıca bankadan hesap cüzdanınız varsa onu işletin,yatırıldığını söyledikleri tarihte hesabınıza giriş olmadığını gösterin,gerekirse bankadan söyledikleri tarihte hesabınıza bir giriş olmadığına dair de bir yazı alın,bunlara iletin.Aksi takdirde nitelikli dolandırıcıktan dolayı dava açacığınız belirtin,yine ödenmezse noter yoluyla ihtar falan çekiyorsunuz v.s ama siz bunları yapın ödemeyi yapar onlar,notere falan gerek kalmaz
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
sahibinden yatırmışsa dekontu isteyin.. dekontu alın bankanıza gidin orda müşteri hizmetlerindeki şahsa gidpi derdinizi anlatın bir yerde sıkıntı vardır.. geçmiş olsun. eğer sahibinden yatırmamışsa yatırdık diyorlarsa nitelikli dolandırıcılıkdan dava bile açabilirsiniz..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Dekontu istedim, 1 saat oldu hala yollamadılar.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
gittigidiyor sanırım bu konuda en sorunsuz olanı
eğer dekont gonderirlerse birde hesabınızı dekont geldikten sonra kontrol edin buyuk ihtimalle işlemi yapıp gonderirler
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Bakıyoruz Bir şeyler
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ....
|
çok ilginç
devamlı satış yapıyorum hiç sorun yaşamadım daha |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: aranıyor
|
karşı taraf ürün ele geçince onay vermesi gerekiyordu bildiğim kadarıyla yoksa para hesaba geçmiyor böyle bir durum olabilir mi
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Havale yaptıklarında bi takip numarası çıkması lazım. O numara üzerinden paranın takibi yapılabiliyor diye biliyorum
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
jem hala vardı bi arkadaşımz görünce yazıcakdır eğer işden ayrılmadıysa
gürsel abi ver tahsilatcıya al paranı diyesim geldi adamlara bak. __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yokki
|
bence paranızı almak için uğrasın paranız ne olursa olsun farketmez mahkemelik olursanız 4 seneyi gözden cıkarın 1 mah yok 2 mah yok sunuc temiz derken seneleri alıyo
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
bende cok urun alip sattim hic problem yasamadim, onaylaninca en gec 2 günde hep gecti para hesabima cok garip
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |