türkiyede de olmuş sanırım bazı resimleri taksim hacıosman metrosu arasındaki durakların resimleri mevcut :S
Printable View
türkiyede de olmuş sanırım bazı resimleri taksim hacıosman metrosu arasındaki durakların resimleri mevcut :S
5 ve 9. resimlerden anlaşılıo istanbulda oldukları ;)
Alışmamış götte pantolon durmuyor tabi. Düşüvermiş.
kimbilir sıkıntıları ne
ama şunu biliyorum
amerika gibi gelişmiş ülkelerde, benzin ,foto makinası, araba , tv gibi herşey bizim ülkemizden 3 katı daha ucuz + buna rağmen ortalamada aldıkları maaşlar bizden 3-4 katı daha fazla .. olmasına rağmen hala hayatlarından memnun değiller?
o yüzden ne yapacaklarını şaşırıp böyle saçma sapan protestolara yönelen bir takım rahat batmış kesimler var, sanırım bunlarda onlardan biri
sopayı yiyince gözleri açılır bunların merak etmeyin
burası istanbul hacı
Ölmeyi Bayılma Sananlardan Onlar :D
http://im.haberturk.com/galeri/2012/...5153e073_k.jpg
abim iyi kesiyo
Adamlar ne kadar rahat kendi ülkelerinde bide buraya gelmişler böyle şeyler yapıyolar biri çıkıp taciz etse suç sayılır :mad:
oğlan için bişey diemicem de.bayanlara sağlam biri denk gelir yakında
arkadan sıcak bişi hissediverir :D fortcu çok
Bunları asıl seyrantepe - topkapı münübüslerine bindiriceksin :D
bidaha Türkiye'ye adım atmazlar.
birde benim metroma binip seyehat etsinler. hat kasıktan-dize kadar
Şimdi bunlar pantalonsuz metroya bınmışler tamam metro kolay hadı sıkıyosa minubus yoluna gıtsınler mınubuse bınsınler böle :D Fordcu dayılarım hemen konvoy oluşturur dolmuşun ıcınde :D:D
karsıt gruplarda pantolonu indirirse durum fena ama sayılarında istemsiz bir çogalma olur :D
Götü kurtardıklarına dua etsinler bence, kadın erkek demeyip bi çalılık arasına çekerlerdi bunları taksimde :D
o değilde şu gelinlikle dünyayı yürüyerek dolaşan kadın aklıma geldi... bunlar hiç duymamışlar galiba o haberi...