Konfor içinse Taunus cidden çok iyi bir araç Yakıt konusunda burdaki araçlardan çoğu aynı tüketimi yapıyor.Taunus 2.0 gts alıp differansiyel kaynattırıp arkaya teneke jant alınca keyfinizi bozan hiç bir şey kalmaz :) Lpg power
Printable View
Konfor içinse Taunus cidden çok iyi bir araç Yakıt konusunda burdaki araçlardan çoğu aynı tüketimi yapıyor.Taunus 2.0 gts alıp differansiyel kaynattırıp arkaya teneke jant alınca keyfinizi bozan hiç bir şey kalmaz :) Lpg power
BMW E21 kasa alsın
çok büyük keyif duyar temizini bulursa
size o fiyata alınabilciek araçları sayıyım yani ben olsam neler alırdım bende arkadaşınla aynı kafada olurdum kuş yada bazı reno serilerini es geçerdim 12,9,21,19 (cabriosu dışında) v.b gibi bunları elerdim..
şimdi tabi segment önemli arkadaşın ne istiyor misal ben o fiyata makam aracı büyük tarzda e yada f segmenti araç alıcak olsam ilk sıramda alfa 164 olurdu 164 deyip geçmeyin arabada elektrik ısıtmalı koltukdan tutda abs airbagler v.b her bir şey vardır..
alfada sprint alınır yakışıklı araçdır.
Bmw de temiz e21 kasa bulursunuz
daewoo nun bir sürü modelleri var alabilirsiniz hemde modelli 95-96 falan
Applause alabilirsiniz 4 sene bizim ailede kaldı maşallah çok sağlam arabadır memleket turu atmışdık.
tofaşdan tek önericeğim araç tempra 2.0 yada sw olur. temiz 2.0 sağlam gider..
ford taunus 2.0 gt alınabilir klimalı falan
hondadan 90-91 civic alabilirsiniz.
mazda 3-6 kasa temiz 91-92 bulunabilir.
mitsubishi lancer 90-91 alınabilinir
pegouot 205 alınır
proton alabilirsiniz hemde modelli
suzuki swift alabilirsiniz
darkmoon, alfa 164 sprint ve şu applause diye andıgınız daewoo yu şimdi girip bakacağım ***** yerden :)
kesinlikle EF civic,temiz bir sedan buldummu tadından yenmez.
Mitsubishi lancer bence iyi bir tercih olabilir saglam ve dertsiz oldugunu bir serviste calisan abim solemisti. Ozel servisin 10 yillik araciymis
bu arada nissan nx coupe da o fiyata bulunurmu bilmem ama favori sevdiğim araçlardan biridir targa tavanlı .. ilerde alıp op orjinal toplayıp klasik olarak bir köşeye koymak istediğim araçlardan biri heleki nadir bulunan 2.0 ı olucak çok tatlı olur.
kardeşim arabayı aldıktan sonra öncelikli tavsiyem insanların dediklerine aldırış etmemen,önemli olan arabanla senin arandaki bağ,ben eg ve ek kullandım,ama ef kasayada ayrı bi hayranlığım var,o yılların en güzel arabası bence,hb lerde temiz bulmak imkansız kadar zor artık,sedan bulabilirsin,hem hb den daha ucuz olur,klima+4 cam otomatik olanları var diye biliyorum,ama tam olarak modeli bilgim yok,o paralara güzel bitane bulursunuz,sade bi şekilde yapıp,güzel bi jantla yere basınca of ki ne of,bide sedan iki kat daha güzel duruyo basınca. tavsiyem bu çocukla arkadaş olup,şu albümünü bi inceleyin: https://www.facebook.com/?ref=logo#!...9687727&type=1
suzuki swift 1.0 veya 1.3 gl - gs vs ..
96 model r21 concorde aracım var..başka araç aldığımız için fazlalık durumda..satmayı düşünüyorum..ilgilenirseniz yardımcı olayım :)