|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: astra sport tourer 1.6 turbo vs ds3
|
merhaba arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyoruz bilgisi olan varmı araç sahibide sitedenmiş kendisi oyle soyledi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden herkeze teşekkurler.
Seat / Leon / 1.8T Sport / ______BLACK SWAN______ sahibinden.com'da - 68920975 __________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Evet arkadaşlar aracı kendime düşünüyorum allah nasip ederse. Telefonda araç sahibi ile uzun uzun görüştük kendisi gerçekten çok yardımcı oldu her konuda herşeyini anlattı sayılır allah razı olsun ancak ; aracın evveliyatı hakkında bir bilgimiz olsun istiyoruz. Şuanki sahibi zaten hakkıyla temiz tutuyor artı nickini bilmiorum ama siteden olduğunu söyledi , sempatik bir arkadaş
geçmişi hakkında bilinen birşey var ise yardımcı olursanız seviniriz
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
Perişan durumdayken 21 lere satılıyordu bu araba.Yeni sahibi içini falan adam etmiş anlaşılan
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Perişan derken biraz daha açarmısınız acaba ? yani perişanlık var perişanlık var
tam adam olamayacak bir durum varsa bilelim diye soruyorum
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
KM orj değil, dikkat edin derim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Teşekkür ederim bilgilendirmeler güzelde
birde sonuna açıklama eklense tam olacak örnegin 2 sene önce 150.000 deydi gibi.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: megane ıı rs
|
bende aracı sorgulatan arkadaşım kadar çok merak ettim birşey için bilgi veriyorsak daha detaylı bilgi olsa işe yarar olur en azından yanlış anlamayın da öncesini bilipte söylemek istemiyormuş gibi bir izlenim oluyor açıkcası sonuçta heves edilerek alınıcak bir araç teşekkürler...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: megane ıı rs
|
peki dayıcım da ben sadece o arkadaşım için demedim genel olarak bahsettim zaten
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Guncel arkadaslar acil bilgi lazim persembe yola cikmadan.
__________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
cam gibi focusu verip 2002 model leon almak ne kadar mantıklı geliyor sana atakan ....büyümü yaptılar sana
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 Ax Gti Turbo 1.6 lt. 0-400 best time ???
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
__________________________________ ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM YUNUS EMRE |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
osmant nn eski aracı ön tampon fiber orjinal değil kendisi motor ve turboya masraf yapmıştı hatrladığım kadarıyla
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
5 sene önce bu KM'den daha fazlaydı öyle söylüyeyim. Ama tam rakamı şimdi hatırlamıyorum. Eve gidince bakabilirim. Bu araca software yapmıştım zamanında...
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
5 sene once mi :s zamaniniz olurda bakabilirseniz cok sevinirim bilgi icin tesekkurler
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Değerli bilgiler için teşekkürler arkadaşlar. benim tek merak ettiğim aracın motorunda patlak çatlak bir durum varmı ? , şase kule podyalarda oynama işlem ağır kaza vs. varmı değişen kesinlikle yok diyor çünkü. Seat motorlarda KM çokda önemli deil halledilir bakımı yapılır. Sonucda siteden bazı arkadaşların dediği gibi gazlamaya araç alıyoruz tertemiz binip hergün cila atıp yagmurda çıkarmicak olsak adanada kırmızı sport var adam cupra parası istiyor boyasız 80.000 de pırıl pırıl 33.000 TL....
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
alıpta gazlanacak en son Turbo araba budur bence kardeşim paranızı ziyan etmeyin
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
5 sene önce bu kmden yüksekse eger 300 binlere gelmiştir bu araba. bülent alma diyorsa alma atakan
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |