beyler 70 bin liraya kadar...seksi spor coupe cabrio bişeyler arıyoruz...şöför 56 yaşında kel göbeksiztek şart otomatik olucak vergi yakıt no sıkıntı...olabildiğince yeni model...oneriler????
beyler 70 bin liraya kadar...seksi spor coupe cabrio bişeyler arıyoruz...şöför 56 yaşında kel göbeksiztek şart otomatik olucak vergi yakıt no sıkıntı...olabildiğince yeni model...oneriler????
Kırmızı eos nasıl abi ?![]()
enough ?
Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 2004 Model 63.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 69514066
sana bi kıyak yaparız gardaş![]()
Dr.Ecu
Kanatlı Manatlı bi bugeye Sti alın adrenalin pompalasın![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
clk sevmemeye karar verdim ben bi ara seviyordum artık sevmıyorum
copen mantıklı![]()
Renault Laguna 2.0 dCi Sport Emotion 2010 Model 84.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 70939538
rakama takılmayın hallederisss araç bizde))))
edit: ekonomisini merak edenler için 150 liraya angaraya gitti geldi.)))
mhuahauhauhaua bu kısmını düşünmemiştim![]()
Hacı bu Laguna Coupe hem yakıt yönünden hemde model yılı itibariyle sizin kriterlere giriyor bence. Tek sıkıntı Renault alıyorum sana dediğin zaman arıza çıkartabilir o yüzden Renault demeden önce arabayı amblemi görmeyeceği şekilde bi göster![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)