|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
Forumda baktım hiç 200sxciler için bir konu yok
en son arananlar bölümünde bi voltran oluşturduktan sonra baktım böle bi konu açmak iyi olacak açayım bari dedim ![]() ![]() ![]() hadi bakalım 200sx ciler burda herşeyimizi paylaşalım ![]() ![]() (sorun deildir umarım yönetimden izin falan almadık ama ![]() ![]() )
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Denemedik 286 lik m3 arıyorum
![]() Bu arada nvcs iptal etsem mı etmesem mı onu düşünüyorum
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
sen iptal etmedin mi egzantrikleri taktığında benim ara ara ses yapıyodu ben söktüm ya benim beklediğim kadar kötü olmadı alt devirler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Alt değilde üst ne oldu o önemli
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
ee tamam işte egzantrikle üstleri hallettin ya zaten
![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Hayır yani nvcs iptal olupta üst devir nasıl önemli olan o
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
nvcs üstler için deil ki altlar için
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Böyle bir konus acmanız cok ii oldu bence
![]() Benimde merak ettigim bısey var devamlı 200sx sorunlu sorunlu denip duruyor insan gibi kullanıldıktan sonra (driftte yada zorlanarak degıl sehırıcı kullanarak) ne gibi sorun cıkarabılır Ben kendime önümüzdeki aylarda mutlaka 200sx dusunuyorum ama hep birileri sogutmaya calısıyor aractan ki cocukluk hayalım benım normal basmadan kullanıcam yanı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Nissan 200sx s14
|
Bende burdayım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Nissan 200sx s14
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: rs13
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
difransiyeli otomatik diff takmanı öneririm sana 3.62 orjinal manuel diff oranı 3.92 ise otomatik vites in diff oranı ben manuel yaptıgım icin sonradan bu sistem benim böyle ![]() Bu arada enjektör lazım bana 555 cc nistune olayına gircem
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com Son Düzenleyen AEAlmas; 10-01-2012 12:20. |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
sonra evlenmiş 3. aracı olarak kalmış evde bu aracı
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: sattim..
|
geldim geldim
![]() ![]() ![]() ![]() bende bi S13 cuyum.. arabamı seviyorum,, hevesle biniyorum,, 6 ayda 1400km yol yaptım,, 3-5 eksiğim var onları bitirmeye calısıyorum.. ayrıca,, cok sorunu var diyen arkadaşa sesleniyorum.. kendi arabam hakkında konusayım,,, gerçekten usta ve parca ayırt eden bi araba,, bunu yaşayarak gordum ve gormeye devam ediyorum. işi bilen ellerde inanılmaz eglenceli ve binmesi keyifli bi arabadır gerçekten.. 25 ocakta drift varmış hava duzgun olursa arabamla gelmek istiyorum inş ![]() ![]() tşk Rıdvan. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Dedigin cok dogru usta seciyor Bunun dışında bende 5000 km yaptım agustostan beri ![]() sıkıntısız ben anlamıorum sıkıntı var şu bu var diyenleri adam gibi ustaya gidip ve bakımları düzgün yaptıktan sonra birşey olmaz
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MİNİ Cooper S, Maserati Gran Turismo
|
Bende burdayım SR20 det sorunlu değil yapılıcak işler çok önemli doğru reçete ile sorunsuz binersiniz ayrıca sr20 nin motoru çok töleranslı bu yuzden arızayı fazla anlayamıyosunuz sorun büyüdükçe büyüyo benm ufak yatak sesi vardı verdim araç yatak sarmış üstkapak dahil sorunlu çıktı oilcooler takılıcaksa iyi hesaplanmalı yağ basnıcı düşüyo ve yağ pompası açıkcası yetmiyo drysump a geçmek kolay ve ucuz olmadığı için pompayı upgrade etmekte fayda var benim düşüncem ya zırstok amcadan teyzeden bulup almak yapmak yada üzerine iyi para harcanmış bi araç almak
Bindiğim en keyifli araçlardan biridir oturuş pozisyonu olsun tipi mükemmel sesi external a geçince çok güzel yoksa ole efsane bi sesi yok
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: rs13
|
t......... kaçınılmaz ise,zevk almayı bileceksin
sözü 200 içinde geçerli![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
200sx hayallerini gerçekleştirmiş biri olarak şunu söyleyebilirimki ya arabayı ucuza alın direk motora girin yada çok ama çok güvendiğiniz birinden alın piyasada krankı taşlanmamış 200sx yok gibidir taşlanmamış krank parasını mutlaka kenara koyun çıkmacıda 1250 lira kavga dövüş tekme tokat 1000 liraya alınır yataklarını orjinal oem kullanın servis iri ufak istediğiniz herşeyi getiriyo ben çok memnundum ne istediysem geldi yataklarda 260tl civarında orjinalleri motoru bir kere iyi ustaya yaptırdıktan sonra korkma başkada bişey olmuyo arabaya
benim arabam 2 kere el değiştirdi son sahibini tesadüfen gördüm marşa bastım tık ses yoktu maşallah aynı bıraktığım gibiydi motoru ![]() not söylediklerim s13 içindir. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|