evet sıfırmış. bugun aldım taktım sıkıntısız :) coilover isteyen varsa japonyadan cıktı geliyo s13 için irtibat ben :D
Printable View
bu arada satılık standart CA18det motor ve sanzuman var elimde. isteyen olursa yedek parca vs. için satabilriim. bilginize.
Krank arıyordu biri fiyatı ne
Hoş ne kadar peki sanziman be motor
pm attım sana.
verecen odunu böylelerine :D:D:D şaka bi yana, yanlış anlaşılma olmuş sanırım. nüfus/sx orantısı daha yüksek niteliğinde yazmış ama eline yüzüne bulaştırmış arkadaşımız. ıraktan beleş benzini bulunca içmiş mi ne yapmışsa accık sarhoş gibin olmuş.
Emir kızmıyorsun umarım nazımın geçtiğini düşünerek takılıyorum sana. :)
motoru şanzımanı bana satmıycan galiba :D Oflu :D bir gece ansızın çökebilirim
emir havalarda düzeldi senin videodan halen haber yok dostum.
Ben bundan sonra bu konuya yazamayacağım arkadaşlar.
Çünkü arabam satıldı.SM 665 gitti yani ...
Nıhayet ıstanbula geldım artık en yakın 200 sx bulusmasında gorusmek uzere
Varmı satılık s14a sı olan :)
lan benim eski arabamı yoksa
çağlar tanıdık geldimi :)
Ben yeniyim arkadaşlar .Alazığdan bi araba aldım farları açılan , kaç para yakıyor bunlar ?
:)
Motoru falan hazır üstünde zaten.Yeter bu buna :D
şasesi çok düzgündü, güzel bi motor yakışır, bide komple kouki yaparsan tadından yenmez :)
öğleden sonra bi buluşma yapalım
Dükkandayım bro , gel istersen işte.
Sr20det , kaynak , XYZ coilover.
Araba gerçekten güzel , ama biraz ilgi istiyor.Toplayacağım yerleri var.Bakarsın satarım isteyen olursa , bilmiyorum şu anda.
s14a yı satıp s13 almak :D cok tanıdık geldi lan :D bunu yapan 4. kişisin :)
http://img826.imageshack.us/img826/2...1330280716.jpg
beyler bu bodykiti getirmeyi dusunuyorum. fiyatta falan anlaştık gibi nakliye işinide %90 cozdum. bu işe girmek isteyen CİDDİ manada olan biri varsa benle irtibata gecsin.
hayırlısı olsun Mustafa.
Barış sen manyaksın.
Nerede silvia'lar. 4 gündür Türkiye deyim daha ne s13 ne s14 goremedim yollarda :) Aslında güzel bir his. Bu arada dün bostancıdaydım yeniden kokoreç yemek için şimdi bahane arıyorum...