Bakırköy :)
Printable View
Kokoreç varsa uzaklık önemli değil :) Ucunda 3 4 tane sx gormekte var daha ne ister insan :)
Beylikdüzünde bir s14a bir s14 olmak üzere iki sx iz. Genelde cuma cumartesi akşamları buluşuyoruz bekleriz :)
ustad selam.
bende bakırkoydeyim lem bala baksana :D:D:D:D: heryer olur b koyde :D:D:D
yani zeytinburnu aslında,, uygun bi zamanda buluşabiliriz istersen,, boşver sen karşı tayfasını :p:p:p
gel burda bizbize takılrızı hem tanısırız,, sonra h sonuda karşıya geceriz :D:D:D:D
tşk
Rıdvan...
Onur abi nick'e ne oldu senin :D Bana hafta içide 7den sonra filan uyar her türlü. İşten o saatlerde gelmiş oluyorum zaten.
pendiğe gelinde midye yiyelim sonra nargile içelim hep beraber :)
Mustafa Hayırlı olsun ARamıza Hoşgeldin zor bir gün geçirmişsin nissansız :D:D:D:D:D
Barış o araba nissana benzemiyor Kardeşim :D bugün söylemedimde, bu arada geldiğin zaman arabanda biraz değişiklik olabilir :D
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 45.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 76554194
Yeni bişey mi düşmüş bana mı öyle geldi....
yeni düşmüş :) ve iyiye benziyo
İstanbulda bi galeride satılıktı sanki aynı buna benzer bi araç 33000 tl gıbı bı rakamdı o demıyorum ama benzıo :)
yanılmıyorsam bu benim daha önce bahsettiğim gaziantepteki araç.
Valla ben bilmem , sen uygun aldım diye seviniyorsun ama herşey plaka sorgulamayla çıkmıyor.
beyler alinik s13 diyorum...
S14 üm şaka maka gidiyor galibaa :( adana ankaradan aradılar geleceklermiş :(
yeşil s14 istanbuldaydı 50 küsür bindeydi ilk çıktığı zaman piyasaya hakkı taş çatlasın 28 bin di şimdi 45 bin maşallah diyorum aracım bittiği zaman net satış fiyatı 60bin avrodur arkadaşlar bende şimdiden yazıyım :)
Cumartesi gecesi veya pazar günü herhangi bir buluşma olursa pm atarmısınız :)
http://www.techturkey.com/forum/yol-...-oranlari.html
nissancılar şuna bir bakın hele :)
satilik s13 en temizinden:o
arkadaşlar bende 200sx s13 düşünüyorum temizinden ama korkuyorum aracın kronik sorunları nedir acaba modifiye olarak ilk olarak ne ile başlamalıyım :) bide belirli bir bütçem yok ayırdığım sadece zamanla yavaş yavaş adam etmek istiyorum
ilk olarak coilover alınmalı bence