avrupayı bırakın artık bazı olaylara katlanmak sorundayız nekadarda zorumuzu gitse yapacak bir şeyimizde olmasa zevk almaya bakalım :cool:
Printable View
emir rajom neden postaladılar seni bu arada gırtlak dolu motorun rektefeden gelmiş
Bizim piyasa yükselmiş, vtec muhabbetine dönmüşüz :)
La civert olan Arbayi biliyorm eski sahibiym.manu el sanzimanla beraber ben sattim ztn.fiyat konusnda bos mevzu yapmiyorum.neyse satan arkadasa hayirli musteriler olsn guzel arabaydı
Kirm izi otomatik ama uzerine calisilck ara ba bence
Neyse bzm sx miz var al acak ar kda kadslara allah kolay gelsin :)
barışım üzerine çalışılmıcak sx mi var? ya 2 tanedir ya 3 tanedir Tr de.. bir elin parmaklarını geçmez yani :)
araba asksa s13 karasevda heralde, 20 30 vermem diyen arkadaslar umarim birgun bu araclara binme zevkine erisir,, ben subarumu en yakin arkadasim rx8 ini satip s13 pesine dustuk ki bence bu onemli.
Çağrı , Alper ne yaptı araba işini ?
http://www.techturkey.com/forum/akse...onig-jant.html
Beyler jantları satıyorum.İlgilenen arkadaşlar olursa buralardayım :)
su 300zx ılanları garıbıme gıttı bırısı 50 ye dıgerı 20 ye verıyo aynı araclar :) aralarında bukadar ucurum olmasını anlayamadım
ca18 ve sr20 de kim ne basinc basiyor ve aldiklari tahmini gucler nedir ?
Cevap vermeyin Subarucuya
arkadslar s13 ler kasa olarak cok hosuma gıdıyo, 1 ay ıcınde tekrar bı araba alıcam.
8 senedır honda kullanıyorum.yıne honda dusunuyorum fakat dedıgım gıbı s13 lerde hosuma gıdıyo.
fakat bu araclar hakkında hıc bı bılgım yok.
bu araclar gunluk kullanım ıcın uygunmudur, bu araclardan anlamayan bırısı olarak alsam basıma bela almıs olurmuyum :) bılgılendırırsenız sevınırım... tşkler.
http://www.techturkey.com/forum/maka...lkthrough.html bu yazıya bir göz atın isterseniz..
bi kış daha beklıcez artık fıyatlar normale donsun dıe pek temız gıbı gelen s13 yok gıbı 1 2 tane
s13e sr20 atıp takılmak en iyisi :) bi motoru bozuk arac bulun motor bulması kolay :)
Arkadaşlar
Yaz vakti yaklaşıyor Mayıs Haziran gibi bir buluşma ayarlasak
Ozellikle Ben Ankara Bölgesinde olursa farklı olucagını düşünüyorum
neden nicin derseniz
İzmir
Adana
Antalya
Mersin
Kayseri
Ve diger illerde var
Ha istanbulda yogunluk fazla tamam kabul ama
Ankara istanbul 470 civari
Ankara Antalya 580 km
Ankara İzmir 586 km
Ankara Mersin 483 Km
Ankara Kayseri 325 km
Bu sebeplerden ankara dedim hani katılım fazla olması acısından ve 3 buluşma olmuş sanırsam hep istanbulda olmuş ama ortak bi karar alıp bi ara konuşalım bu olayı
Şu aralar deli gibi s13 arıyorum temiz, Bilen arkadaşlar sahibinden.com da su araba temizdir diyebileceğiniz araçlar varmı ?