Benimde 4 5 yillik hayalimdi s13 allaha sukur kavustum. Boyle bir konuyu bekliyordum s13 kullananlar ne varsa doksun ortaya diye. Bu arada diffuser kullanan varmi tampon altlarinda?
Printable View
Benimde 4 5 yillik hayalimdi s13 allaha sukur kavustum. Boyle bir konuyu bekliyordum s13 kullananlar ne varsa doksun ortaya diye. Bu arada diffuser kullanan varmi tampon altlarinda?
yurt dışında sanırım arkadaş???
Sanırım bu kadar değiliz demi arkadaşlar.Aslında benim aklımda hep ist. ve çevre illerinde hatta uzak yerlerde oturan gelme imkanı olan 200sx çilerle büyük bir buluşma yapma düşüncesi var.Daha öncede buluşmalar oldu diye biliyorum ama organizeli bir şekilde haftasonu güneşli bir günde bir veya iki günü kapsayan gerek drift yapılabilicek gerek zamana karşı sürücülerin araçlarını deneyebiliceği bir yer bulup keyifli vakit geçirebiliceğimiz bir organizasyon nasıl olur?
Bu konuda niyeti olan arkadaşlar düşünceleriyle ve fikirleriyle konuyu genişletirlerse sevinirim.
Bende yeni s13 aldim kullanimi cok zevkli bi arac nerde ne zaman olursa gelmeye hazirim simdiden gorusmek uzere
Antalya da bildigim 4 s14 biri kazali 4 te s13 var :)
Cok guzeller ya bu araclar d7000 aldirir insana
Bende s13 sahibiyim binemesemde gezemesemde garajda yatan sadece izlediğim bir s13. hayalimdi aldım nasipse bu hafta difransiyelimdeki boslugu aldircam. Birde oncelerden de yazdığım arabada rolanti bozukluğu war bazen sikistirnca debriyaja bastığımda bazen arabayı calistirdigimdan itibaren bosa aldığımda yada debriyaja bastığımda stop ediyor. Yalnız bu olay turboyu revizyona soktuktan sonra oldu sanırım paller büyükmüş sizce turbo buna sebep olabilirmi ? güvenmediğin bilmediğin insanlara gidince böyle oldu iste acemilik :(
bak şimdi ustad,, bende ilk aldıgımda motoru yaptıktan sonra bu tip sorunlarla karşılaştım.. ugraslar sonucunda denizlideki ilhan arkadaşımdan bi rolanti duzenleyici aldım (ki piyasada harbiden zor bulunmakta) daha sonra,, palleri buyutulmus olan dagılmıs turbomu komple sıfırladım.. (bak revizyon demiyorum sıfırladım diyorum :))
sende ilk once bu işlemleri yap derim,, hee bu kadar ugrasmim ne oldugunu net ogreneyim ona gore işlem yapayım dersen; adres JDM Works Mustafadır.
bende en son ona gidip dogru yolu buldum,, tabi Barış ve Efe' ninde hakkını yemim cok yardımcı oldular harbiden :D:D:D:D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
bizdede bi 200sx var 1 yıldır toplamaya ugrasıyoruz :D bugun yine servisten bi dunya parca aldık yavas yavas :D orjinal jantlarla on iki camurluk lazım ucuz yollu suan :D
hahaha orj jant arıyosan sıçtın bende ara ara ara adanadan bulmuştum
hoş şimdi biraz pişmanım orj jantları aldığıma ama nasip allah kolaylık versin bende bakınayım bi çamurluklara inşallah bulursun
orjinal jant s13mü s14mü lgzm ?
ssstttttt noluyo orda:cool:here i **:p
yaw bu arada benim kayislar ciyakliyor beyler nerden bulcaz:(
eski bir s14 çü yeni bir s13 çü olarak bende burdayım :)
yavaş yavaş topluyorum sağdan direksiyonlu yarimi :)
Yeni s13 alan herkeze oncelikle hayirli olsun. Problemleri olanlarada en kisa zamanda sifa dilerim. Bayagi kalabalik olduk son 2 yilda. Bu yaz da bi akdilik olmazsa 3. Bulusmayi yapariz.
Ben elimden geldigince uardimci olmaya calisiyorum soru soranlara hem parca tedarigi hem bilgi olarak. Sikintilari konuda paylasanlari elimizden geldigince halletmeye calisiriz. Maksat 13 ler 14 ler yurusun.
Rolanti problemi yasayanlar oncelikle vakum ve intercooler hatlaeini kontrol ettirsinler. Orjinal intercooler kullananlar teste soksunlar coolerlarini Eger hala problem varsa rolanti valfi temizligi buyuk ihtimalle problemi cozer.
Ayrica CA18>SR20 :D
Sileighty turkiyede tek olucak sanirim. Allah kolaylik versin.
ses arayanlar hepinizi sıralı 6 ya davet ediyorum :D hain s13 çü.
yakında ilhan abide mechanix mustafa abi 2 olacak adamlar 6 ayda denizliye 3 tane bağladılar mustafa abi denizliye yardımm :D
34 gdm 03 u aldık revize ediyoruz 1 senedir turkiye olarak sınırlamayayım dunyadakı en kotu durumdaki 200sx di harcadıgımız paraya deymez belki ama bi 200 sx kurtarmıs oluyoruz sanırım yapılanlar
on tampon
on farlar komple motorlarıyla
ıc plastık aksamların bulabıldıklerımız
on 2 daglumbaz
motor olarak
oem pistonlar ve segmanlar
oem yataklar
oem takım conta
oem blok su tapaları
oem on arka dısk balatalar
bunların hepsini sıfır aldık nissan servisinden
sıfır olcu krank aldık ali sagolsun yag pompasıyla su pompasını oem sıfır olarak aliden aldık komple tesisat aldık
cıkma olarak bobinleri avans ayarlayıcısını aldık aklıma gelmeyen kıyamet gıbı parcalar var aklıma geldikce yazarım fotograflarını paylasacam ama daha cok işi var on iki camurluk jantlar lazım ama hala yok :D
hahaha jdm works denizliyi kuruyoruz az kaldı:D:D:D:D
allah kolaylık versin gerçekten çok zor 200sx toplamak:)
hahahahaha efe kaşınıyosun bak google bile ca18>sr20 yazsan düzeltir sr20>ca18 diye
şaka maka bi yana gerçekten efe saolsun hakkını zor öderiz çok yardımcı oldu benim araba toplanırken ne zaman bişey sorsam bıkmadan usanmadan cvp verdi hakkı ödenmez:):)
http://imageshack.us/photo/my-images...n200sxka5.jpg/
kolay gelsin.jantlarin güzelmiş aslında :D
Hahaha cok berbat bir arac malesef ama 200sx in birini kurtardigimiza sayiyorum :) jantlar efsane :):):) biri bize yardim etsin orjinal jant sartttt. Aklima gelen sarz dinamosuda aldik bide buna biz inanilmaz apachilerin eline dusmus
araç ne zaman çıkcak bakalım benimde yaza doğru bi jant değişitirme planım var olursa size satarım sıfır gibi boyattım jantları lastikleride sıfır aldım:D:D:D
çamurluk var 1 tane sağ olması lazım düşünürseniz mesaj atın
bende orjinal polish s13 jantı var ama satmaya kıyamam :)
güzel fiyatları pm lerseniz daha iyi olur