drift ve gundelık ogrenci spec goz onune alınarak s13 mu s14 mu :D
Printable View
drift ve gundelık ogrenci spec goz onune alınarak s13 mu s14 mu :D
baylar bana kayis seti lazim (klima,su pump ve direksiyon) olmak uzere:rolleyes:fiyat nerden alabiliriz cok ciyakliyor hepsini degistireyim diyorum:o
KAyışları bir serviste sök , sanayide elindeki numulerin aynısında bulursun.Özel bir kayışı yok.
Arkadaşlar dolu üst kapağımı satıyorum mekanik hks egzantriklerle berber satıyorum isteyen olursa direk kapakları takaslar üzerine farkını alabilirim kapağın bilgisini paşaoğlundan alabilirsiniz takaslayacağım üst kapağın sıkntısız ve sorunsuz olması şarttır tertemiz gırtlağına kadar 9000 dönebilen kapak:D ( not hiç dönülmedi çünki aem ecu olması lazım)
S13 cu arkadaşlar bi soru.
arabamda gecen pazar gunu gezmeye cıkarken,, 40-50 km ile giderken bi cukura girmişim son anda gordum kacamadım,, cok sert değldi,, ama bu ışık yanıp bi ses cıkartmaya başladı,, daha sonra test icin,, birkaç cukura daha girdim bazen oturoy bzen otmuyordu,, bazen yanıyor bazen yanmıyordu.
o/d take off ışıgı.
nedir ne değildir yorumu olan varmıdır?
tşk
Rıdvan.
ne diyim ustad..
ışık her yandıgında durup bakıyorum arabanın sagına soluna,, bişey olmusmu diye,,, kaputu acık bakıyorum kopan hortum kablo vs bişey varmı,,, zaten ustune titriyorum,, bide bu olunca mide bulandıryo !!
mustafa demişti,, rb şart diye..
harbiden haklı sanırsam :soru:
tşk
Rıdvan.:cool:
selam arkadaşlar bende bu ara bi s13 aldım buna jant almam lazım kac jant gider
birde silindir kapak contasını aramadıgım yer kalmadı en sonunda buldum
ital olarak eyer ustanız iyise bu arabaların randımanında sorun olmazmış inşşallah oyle olur bana yardımcı olursanız sevinirim aracı baştan aşşa yeniledik sayılır
Gercekten cam isi nasil olucak ilk buldugumuzda yedekmi alsak. Yoksa nissan bayileri getirtebiliyormu?
bu istanbulgarajdakı s13 ıcın ne dusunursunuz
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1993 Model 22.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 47713242
iyiyimiş la o.
evet benim bildiğim kadarıyla da jdm sr20det swaplı bu driftte sr vardı sanırım üstünde
abiler aradım pek bilgisi olan yok swapla alakalı hatta ustunde sr20 mı var dedıgımde yok üst kapak degıstı filan dediler :D dırek bılgıyı kımden alırım ıstanbul garajdan
iko , S13 Sr20det var üzerinde , nvcs siz versiyon .
bu araç 2004 yılında site üyelerinden istilldo nundu(ankara) , daha sonra o balıkesire yine tech üyelerinden olan toonch(eski nick i qwerter) a sattı , uzun süre onda kaldı araba. daha sonra tunç abiden gebzeye satıldı , gebzede pek de işten anlamayan bir adamda kaldı 6 ay kadar sanırım . daha sonra istanbul garaj a satıldı 1.5 senedr de onlarda . 4 ay önce sr20 kondu içine.
kazası ağır olarak benim bildiğim kadarıyla yok . istilldo dan 2004 öncesi geçmişini öğrenebilirsin .
istanbul garaj da faruk var sen onunla konusmussun Sahibi Oktay siteyede üyedir onun numarasını iste direk onunla konuş iğneden iplige anlatır sana...
Merhabalar herkeze. 4 günlük 200sx S14A kullanıcısıyım. Forumda :Peace: Barış'ın arabasını aldım. Silikon radyatör hortumu arıyorum, turboyu soğutmak için sanırım 3 tane ince boru var, onların çelik olanını arıyorum. Aracı yeni aldığımdan nerede ustaya götüreceğimi bilemiyorum. Avrupa yakasında oturuyorum. Sizlerin tavsiyesi varmı usta konusunda?
Savaş Paşaoğlu