Because Race Car
Arabayı boyadan çıkardım sonunda.Sırada motor var.
Printable View
Because Race Car
Arabayı boyadan çıkardım sonunda.Sırada motor var.
okudum müdür kafaya takma fazla yetiştirirsin sen onu güzel gidiyor şu an maşşallh
(not:nissancı adam bmw motoru takarsa işte böle olur aksilikler peşini bırakmazz:D:D:D:D)
Mustafa abi nissancılar tarafından lanetlendin heralde bmw motoru kullandıgın ıcın :D
bana farketmez sen bir saat önceden haber ver bana, ben işi ayarlar gelirim... emirde geliyormus..
bi çok arkadaşımız öyle gezdi istanbulda yıllarca . problem olacaüğını sanmıyorum
bence folyo kaplat vizeye giderken sökersin
yani istanbulu bilmemde bizim burda geçirmiyolar o şekilde
civici nxcoupe vardı bagajını siyah karbon folyo kaplamısıtım. tavanda zaten 2 çubuk var onlarda siyahtı, tüvde söktürttüler..
beyler gt2871r kullanan varmı emmede ve kapakta port pol var tahmınen kacta spoll alırım
takribi verilerle...
263hp dyno çıktısı almış bir vatandaş, spool için 2.880rpm demiş..
atbturbo.de de veriliyor..
port polish ne kadar yapmıstır birlmem ama .86ar ile sanırım yukarıdaki gibi bir değer alırsın..
Arkadaşlar İstanbul ve çevresinde buluşma şeklinde bir organizasyon yapılacağı zaman pm atarsanız sevinirim,
buluşma olursa artık bnde gelebilirim :D :D :D
http://e1206.hizliresim.com/y/x/8znxw.jpg
Hayırlı olsun bu ay beyin ertesi ay turbo ve enjektor. Bakalım bizim hayran kaç beygir
su mafı bana yollasana abı kablosuyla beraber :D
hayırlı olsun s13 . Beyler ihtiyacı olan varsa baksın çıkan parçalarım var http://www.techturkey.com/forum/stan...-parcalar.html
Doruk maf olayina bakarız pazartesi
emir nooldu gelmediniz?
47*C derecelik bir Temmuz sabahından günaydın millet..
gunaydın sx cıler
Ali agbiden ses bekliyorum gelirim ben her türlü birde Berker arkadaşımızın aracı geldi onla ilgileniyorum :)
Günaydın millet.Bu arada satılık s13 var mı şu an?
BERKER?? s13 mü var onda da..
benım arac toplanıyo su anda belkı bıttıkten sonra satabılırım m3 almam yonunde baba baskısı yasıyorum :D
Beyler aracımla ilgili tüm bakımları dertleri sıkıntıları bitirdim.Pek proje konusu olmasada konumu güncelleme vakti geldi. :) Goofy Rıfat abiyle full ayarlarımızı da yaptık.1.5 peak 1.4 açıyorum şu an max :D Manuel boost controller ile bunu 0,8 e de düşürebiliyorum. Ayrıca yakıtımda makul seviyelere düştü gönül rahatlığıyla binebilirim artık :D
hayırlı olsun.. bende az önce antifriz e çevirdim suyu.. ayağımı gazdan cekince rölanti 200-300e kadar düşüp sonra 900e geliyordu.. şimdi direk 900e düşüyor. rölanti motorunda dolasan kirlenmiş su, sebep oluyor.. del soldada basıma gelmişti.. şimdi antifreeze i koydum hersey oke..
Ya umut şu sudan antifrize geçme olayını ben yaptığımda aynı durumu bende yaşadım.O kadar sordum soruşturdum rölanti bundan değildir dediler üstatlar :D Radyatör pas tutmuştu içindeki suyu boşaltıp birde devirdaim yaptırdım temizledik antifriz koyduk araba antifrizsiz çalışmış ben almadan öncede.Bu sıkıntıyıda rölanti valfini söküp temizleyip birde üzerinden ayar yapınca rölantim düzeldi.
beyler bana rolantı antıfırız demeyın :D sırf rolantım dusuk dıye servıse gırdım aradan 10 gun gectı ve arabayı komple dagıttık:D trafıkte stop etmesınden bıkmıstım radyatoru soktugumde ıcınden sapsarı paslı su aktı kac yıldır degısmedı acaba o su
Walla sudan sa oturur ağlarım Yarın ilk isim denemek bide yanlış anlamayın bilmemek ayıp değil nasıl degistircez suyu :)
alttan bı hortumu cek cıkar ordan aksın gıtsın su ben oyle yaptım :D
s13 ler ne hikmetse bataklik gibi her ay yedek su deposunu temizliyorum yine camur yine camur:oayni sorunu bende rolanti valfini temizleyerek cozdum:cool:
arabanın altına tamamen eğil. radyatörün altında sürücü tarafında bir kelebek musluk var, onu aç. akıt bütün suyu. plastik bi musluk o, eğer oraya iyice kaynamıssa zorlama. kırılabiliyor. kaputu aç, gaz kelebeğinin alt kısmında manifoltun üstünde baş parmak kalınlıgından bir boru var, onun kelepcesinden sök. suyu akıt, sona dogru az bişey kalır içinde, varsa bir hortum vasıtası ile, arabanı calıstırdıktan sonra ısınmasını bekle ve o hortumla suyu ver radyatörei, su bir-iki dönsün çamurun aktıgını göreceksin zaten..
tabi suyu değiştirmeden önce, taşırma deposunu ve rölanti motorunuda söküp temizlersen 10 numara olur..
Maliyet
6 litre kırmızı (yüksek derece antifiriz) - 3+3lt aldım.. 70tl
6 litre mavi (nispeten düşük derece antifiriz) 3+3lt .. 45tl idi..
NOT: Aracının soğutma sisteminde, borularında, bloğunda, silindir kapak contasında veya radyatöründe kaçaklar olan, buralarla ilgili tereddütleri olanlar, antifirizi yarı yarıya suyla karıştırsınlar.. direk antifiriz bu küçük kaçakları açacaktır..
ve yine tereddütlü arkadaslar, kırmızı olan yüksek dereceli antifirizden koymayın.. mavi olsun.