Maşallah kardeşim liste uzun arada çıktığında alo de özledim makinayı :) yapcaklarınıda konuşalım tartışalım senin içinde uygunsa :D
Printable View
Edit:Usta valla senin için servisimi aradım sordum onlarda bilmiyo.Pek önemsenmediğinden ve araç sahiplerinin hoparlör çapları standardından farklı kullanıldıgından orjinal ölçüleri nedir bilemiyoruz.Yapılan açıklama bu.
En iyisi çevrendeki ses sistemcilere sorman olucak.Kolay gelsin
valla bizim s13 lerin ki lanet bi ölçü ama umarım s14lerde öyle degildir. 4"6" diye geçen oval tip bizim orjinal yuvalar.. çok az arabada var.. geneli 13-16-17cm veya 6"9" oval.. bizimki zıt işte..
benim s13 de önlerde 16 cm mid-bad var kicker ayak falan yapılıp takılıyo sorun olmuyo
Hafta sonu drift antrenmanı var sanırım. Karşıdan gelecek 200sx ler merter mc donalds ta duraklasa ordan beraber hareket etsek olmazmı?
valla bizde denizliden gelelim diyoruz antremana ya bakalım hem ouz un arabayı görmek hem antremanı izlemek amacımız bakalım havalarda kötü gidiyor ama şu an gelcez gibi bi aksilik çıkmaz inşallah
arkadaşlar şu araçla ilgili acil maruzata ihtiyaç var.. bizden birininmi?, genel durumu nedir?
Nissan 200SX 2.0 Turbo 1996 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 53911698
bir iki sayfa geride tekrar sorulmuştu die hatırlıorum
yok. bununla ilgili görüş sorulmamış hiç..
şimdi muane den geldim koltuk sayısı yüzünden pislik yaptılar 5 kişi sanki ben yazdım neyse düzeltilir ama can sıkıcı işler ışte tek ağır kusur ruhsatta hatalı yazilan 5 kişi yerine 4 olacak pazartesi biter herhalde artık
http://www.techturkey.com/forum/sohb...urayaa-88.html
Net bişi yok ama.
Elimde hiç kullanılmamış T3 flanşlı Top mount turbo manifoldu var. Ayrıca 44mm Vband flanşlı.
İhtiyaç duyan arkadaşlar varsa aldığım fiyatın altına vericem çünkü daha önemli bir eksik çıktı nakit lazım :)
------------------------------
bugün mg f almaya geldim antalyaya.. ilk ruhsata baktım. muayeneye 2 ay var. biliyosunuz araç 2 koltuklu ve ruhsatta 5 kişilik yazıyor.. satıcıya söyledim problem falan diye. adam sandıki almamak için ayak yapıyorum.. ters konustu almadım.. görecekler ama ;)
hurda s13 arıyorum arkadaşlar bilginize motor vs olmasada olur
SR20 1. Ve 2. vites senkromec lazim nerede bulabilirim yardimci olabilecek var mi arkadaslar?
Nissan 200SX 1.8 Turbo 1991 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 91548494
bu araç hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar. henüz aramadım ama bugün görmeye gidebilirm.
arkadaşımın arabası, gayet temiz ve güzel bir araba, tavsiye ederim.
Hakikaten duzgun ve diri duruyor
araç bizim burda bi kaç kez gördüm diri temiz bi araç
Arkadaşlar selam benim s14 te bir sorun var aracta gazlarken veya normal giderken hiç duman atma yok fakat arabayı rolantıye bıraktıgımız zaman araç mavi duman atıyor ama oyle boyle degıl trafik sıkıştığı zaman arkamda sis duvarı ile geziyorum arac stock duzgun modıfıkasyon yok kımı sekman kırık dıyor kımı subap lastikleri dedi kimide turbo bitmiş yorumlarınızı bekliyorum araçta herhangi bir tekleme yok Afr gazlarken 10,3 - 10,4 -10,5 aralığında aracın kompresor değerlerini ölçtük
1- 9,2
2- 9,3
3- 9,5
4- 9,5
Sikistirma degerleri guzel , karisim biraz zengin ama. Kacak beya kirlinmaf olabilir sebebi
Rolantodeki dumanin sebebi de buyuk ihtimal turbon.
Segman degil cok yuksek ihtimal. Duman lastigi de sadece ilk marsta duman atip keser.
Ilhan hakli ben onu unuttum.
Ama zamanla olabilecek birsy pek degil o . Yinede kontrol etmekte fayd var