Bu arada egzoz sistemini gostermek icin bulusacaktik, fakat ben aracin bir kismini soktugim icin henuz musait olamadim. Onuzdeki hafta umarim denk getirip sizi arayacagim
Printable View
Bu arada egzoz sistemini gostermek icin bulusacaktik, fakat ben aracin bir kismini soktugim icin henuz musait olamadim. Onuzdeki hafta umarim denk getirip sizi arayacagim
aslında arkadaşlar araç ısındıktan sonra mavi duman attıyor benım aracımda kucuk egzos vardı orjınal egzosları ben 76 lık duz boru ve cıft cıkıs varex ı yaptıktan sonra bu sorun basgosterdı aracı sıkıstırsamda sıkıstırmasamda acayıp fazla mavı duman atıyor anlamadım gitti geçen 2000-2500 deviri hiç geçmedim yani turboyu hiç doldurmadım tam olarak ısındıktann sonra rölantide atmaya basladı sonra soguttum ıyıce 4-5 saat calıstırdım ısındıktan sonra bayagı gazlaya gazlaya gıttım gıderken bısey yok durdum rolantıde yıne attı
Orjinal egzozda duman secilmez. Zaten duman atiyordu ama siz goremiyordunuz. Freeflow a gecince dumanlamaya baslamistir. Gayet normal
Sizin sorun büyük ihtimal sübap lastikleri sübap lastikleri
rolantide dururken yag bırakıyordur
ordan damlayan yag piston üzerinde birikir gazladıgınızda belli olmaz rolanti ve sıkısık trafikte daha cok belli olur :)
başka bi konuda var
yag atma durumu su sebeptende olabiliyor
mesela biz motor 0 yaptık yag pompası 0 ladık güclendirdi
arada hafif duman atıyor sebebi yag basıncı eskiye göre yüksek ama turbo eski turbo illaki turbo duman atıyor bu sebeptende sonucta kac yıllık turbolar :)
peki arkadaşlar bir sorum daha olacak bu benim 95 s14 te oksijen sensoru part numarasını bilen veya ögrenebılen varsa buraya yazabılırmı veya resım atabılırmı tesekkur ederım
O2 sensor part: 22690-69F03 Servistende teyit ettirebilirsin.
Resim koyamiyorum telefonda oldugum icin ama su linkten kontrol edebilirsin.
S14 SR20DET O2 Sensor - 22690-69F03 - Nissan
Beyler şuna bir bakabilir misiniz?...
http://www.techturkey.com/forum/gene...ma-sorunu.html
Beyler acaba elinde S14 için şarj ve marş dinamosu olan varmıdır?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...09818500_n.jpg
Aracımı sattım
Hayırlı olsun merak etmeyin araç proje olarak devam edecek ve sahibi de arabaya daha fazla güçlendircek antalya da araç bende süpriz bir aracla devam edecem ;)
Turbo degiştirecek arkadaş ona karar kıldı ben se her fotosunu bilgisini vs yi project cars a ekleyecem
Hayırlı olsun yenisi arkadan itiş mi olucak yoksa başka planlar mı var?
Hayırlı olsun Emir...
Arkadaşlar araca bkr7eıx iridium buji takmıştım, yazın bi sorun yoktu ama kışın soğuk havalarda araç zor çalışıyor, buji ısı değeriyle bir ilgisi var mıdır?
Birde ca18det şanzıman için senkromeç ve bilya seti lazım seri numarasını bilen arkadaş var mı, çok varyasyon var kafam karıştı...
Şimdiden teşekkürler
abi bende s13 e bujı takmıstım tavsıye edılen bujı 7es mi neydi patır kutur yuruyodu araba servisten orjinal bujilerini aldım inanılmaz derecede fark etti.
arkadaşlar selam bujilerimi değişeceğim benim 95 s14 için orjinal buji kodu ngk BKR7E-11 uygunmudur arac standart
arkadaşlar selam bujilerimi değişeceğim benim 95 s14 için orjinal buji kodu ngk BKR7E-11 uygunmudur arac standart
Arkadaşlar, forumda gruplaşmaya moderatorler olarak karşıyız. Marka bazında ayrışma gruplaşma istemiyoruz. Bilgi paylaşımı için Forumdaki teknik bölümlerdeki alanları kullanın. Chat ortamına dönmesini istemiyoruz.