3, Sanayi Ercü - 2, Sanayi Anıl oto döşeme ( iyi bişey istyorsan !!! )
Printable View
3, Sanayi Ercü - 2, Sanayi Anıl oto döşeme ( iyi bişey istyorsan !!! )
alsancakta hüseyin usta var..izmirdeki çoğu klasik elinden geçmiştir..benim arabalarımıda o yapar..eski prelude'umu komple o yaptı..fiyatlarıda çok makuldur isteyen olursa yönlendirebilirim..
3. SAnayideki Ercü ağırlıklı olarak deri kaplama yapıyor şu anda, başka iş çok zor alıyo. Fiyatları biraz pahalıdır ama işçiliği guzeldir. 2. Sanayide de vedat usta var döeşemeci işçilik bakımından titiz bir ustadır tavsite ederim..
Herkeze teşekkür ederim yardımlarınız için bu döşeme işini yaptırmam lazım kapı döşemeleri sarkık çok canımı sıkıyo izmirde yaptırıcak olan arkadaşlar isterseniz buluşalım biyerde arkadaşların tavsiye ettiği yerlere gidip konuşalım bölece fiyattada bişeler yaptırırız nedersiniz:)
aynen buluşalım bırlıkte yaptıralım.:icon_tup:
Aynı şekilde bizim 306 nında kapı döşemelerinde sıkıntı var 4 kapıya kaç tl fiyat çekerler acaba ?
ne zaman buluşuyoz beyler :D
Döşeme meeting loading :D
:D İzmir'den en az 3 4 araç var heralde döşeme sıkıntısı çeken
aynen :D özellikle vaglar başa bela ya. kronik sorun. döşeme atar,tavan atar,plastiklerde soyulma. plastıklerı plastı diple yapmayı dusunuyorum bıde duzgun bı döşemeci bulsak uyguna.
4 kapı ve tavan yaptırıcam sımdılık
Döşeme meeting yapılsa iyi olacak gibi :D
merhaba arkadaşlar
kumaş olarak döşeme yaptırıp memnun kalan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. tşk
ben vites ve el freni körüklerini alcantara yaptırmak istiyorum. İzmirde var mı önerebileceğiniz bir yer ?