Demekki yanlız değilmişim:DYaklaşık 3-4 gündür kafayı duvara vurasım geliyordu şimdilik biraz daha iyiyim.
Printable View
Demekki yanlız değilmişim:DYaklaşık 3-4 gündür kafayı duvara vurasım geliyordu şimdilik biraz daha iyiyim.
Ne kadar çok sinüzitci varmış yuuha :D
baloncuk tedavisi denilen bir tedavi yöntemi var son yıllarda çokça uygulanıyor sanırım mikro cerrahi uygulanarak sinüs boşluklarına hava kabarcığı atılarak tedavi ediliyor pahalı bir tedavi yöntemide değil zaten.
kardeşim o yaban kavunu denen şeyi denemeni pek tavsiye etmem benim pederde de bende de var bu dert,peder bi sene sıktı adam hepten beter odu solunum yollarını ses tellerini çok tahriş etmiş sesi falan kesilmişti kullanırsanda çok iyi araştır kullan,bilmiyorum kimseye faydası olurmu benim peder yurt dışında görüp almış tylenol sinüs diye bi ilaç sinüzit tuttuğunda içiyoduk baya iyi geliyodu,ilacın türkiyede satışı yok ama yurt dışı ürün satan yerlerde (izmirde kervan pasajı diye bi yer var) orda bulunabiliyo büyük şehirlerde kesin vardır tabi buda geçici çözüm,benim tavsiyem kafayı kışın çok iyi korumak şapka,bere takmak soğuk yedikmi anında başlıyo ALLAH herkese şifa versin inşallah..
acı kavun un sakat olduğunu bende duymuştum , kaş yaparken göz çıkarmayalım.
3 gündür çekiyordum inanılmaz şiddetli ağrı yapıyor,ateş,halsizlik ,iştahsızlık ve uyku bozukluğu da cabası...
alın ,gözlerve çevresi elmacık kemikleri ve üst damak azı dişlerime kadar indi .yani tüm sinüs yolları tıkalı. CİPRO adında antibiyotiğe başladım dün geceden itibaren rahatım ,bugün tam anlamıyla şıpır şıpır çeşme misaliyim :)
Ara sıra yokluyor beni de geçen hafta çok şiddetliydi. Geceleri bereyle uyuyunca fena olmuyor aslında.
Daha sanah sinüzit ve faranjit yüzünden hastaneye gittim çektiğim okyanus suyunun bilimum spreyin haddi hesabı yok :D
Bendede sinüzit hastalığı var.Kışın korunuyorumda , yazın mahvediyor bazen beni bu melet.
sinüs tomografisi diyorlar galiba bi çektirin baktırın ameliyatlık bi pozisyon varmı diye
deviasyon olduğu için bu kadar şiddetli geçiriyo olabilirsiniz.
Askere gitmeden önce ameliyat oldum yaklaşık 9 senedir allahıma şükür hiç ağrım yok.
Ama deviasyon tekrar etti gece horlama ve nefes alamıyorum...
Banada demişlerdi sinüzit diye 4 sene önce. Sonra o ara ortalık karıştı burnum falan çatladı,gitti sinüzit. :D
Annemde vardı sinüzit 10 sene oluyodur,Sarıkamışta bi adam var Cengiz diye. Ona bi ilaç yaptırmıştık toz şeklinde annem burnuyla çekmişti,4-5 gün yatağa düşürmüştü peçete yetiştiremiyoduk anneme o derece sonra bi daha olmadı. Babam gelince istersen bi sorayım Ahmet abi hala aynı adam yapıyor mu ilaç diye ?
dalış iyidir, olmayan sinüziti de temizler, şakır şakır akıyor..
Tekrardan hoşgeldin sinüzit ve grip :) şu an çok kötüyüm :)
acı kavun suyu denemeyin körlük riski var o işin ama çok ii bi çözümdür deniz çok ii gelir.. yoksa doktor da bi vakum operasyonu üstüne antibiotik azitromisin bitti gitti ama sonra gene oldu:D
wikipedia gibi berberim var vesselam.
dün berberde duymustum bunu. ama ölüm riski dedi ordaki vatandaş.
ama ayarı tutturabilirsen direkt cıkartıyomus. varsa ben büyük topa girerim diyen denesin :D benim maçam sıkmadı :D
lisede tanıstım bu lanet şeyle. muazzam bi dolgunluğu muazzam bi kıvamı var. akmazsa fena ağrı yapıyo. bende allahtan akıyo gecıcı olarak kurtuluyorum. sabahları hapsırmaktan geberıyorum. yada akcagı zaman fena yapıyo 10 15 kere hapsırdıgımı bılırım.
spreyle antibiyotikle filanda bi nebze kurtulabiliniyo. sonra gene.. herkese acil şifalar..
Yakın bir arkadaşım çekiyor aynı sorunu, her yıl uyguladığı yöntem ise dalış, havalar ısınmaya başladığı zaman denize gidip sinüsleri patlayana kadar dalıyor, iyi geldiğini söylemiştir. Bu yaban kavunu denilen mereti kesinlikle tavsiye etmiyorum, amcam denemişti vaktiyle, hemen akabinde yakını gözlüksüz görememeye başladı, aman diyeyim dikkat !
şeker pancarını kaynatıp suyunu burundan çektiğiniz zamanda sinüsleri boşalttığını duymuştum ama abartmadan tabi...
Bi tanıdığım yapmış fazla bi şekilde bayılmış sonrasında :D
bu yıl okadar dikkat ettim güneşli havada bile bere takıyodum yine kapılmışız bi şekilde 3 4 gündür delirtiyo yine. ALLAH dan burun ameliyatından sonra eskisi gibi tıkalı kalmıyo akıyo burnum.
bundan 2 ay önce kökten kurtuldum sağolsun yakınlarımdan.Öncelikle kesin tedavisi
bitkisel olarak var ben kurtuldum tavsiyemi araştır.Çırt kelek diye bilinen bir bitkiden bazı eczacılar bunu ilaç yapıp sülüsyon şeklinde günde 3 damla damlatmak şartıyla 3 öğün kesin çözüm internettten araştır.
ev arkadaşımdada aynı dertten müzdarip ona danıştım şimdi, okaliptus yağı kullandığını iyi geldiğini söyledi :)
sırf bu yüzden bugün işe gidemedim bide üstüne 20 lik diş ağrısı başladı muhteşem ikili :) beynimde filler depişiyor resmen :D sağ tarafımı hiç hissetmiyorum desem yeridir.
en iyisi bununla yaşamayı öğrenmek, bende hiçbir çözüme ulaşamadım :D
ben sigarayı bıraktım bırakalı bu illeti çekmiyorum.sigara kullanıyorsanız aklınızda bulunsun
bende senelerdir bu illet var kesin çözümü yok kafanı iyice korucaksın yoksa tekrarlıyor bende sürekli dalış yapıyorum dolduğu zaman patlatıyorum ama zararlı olmasına imkan veriyoruz patlatarak ama yapıcak bişey yok işim gereğide sürekli dalış yapıp bere ile takılıyoruz gün boyu fakat gene oluo şuanda ağrıo mesala
Bende de sinüzit var, migren de var sanırım ensem başım deli gibi ağrıyor bazen.
Uçuslardan sonra kulaklarımda da sürekli uğultular catırtılar basınç hissi başladı, Allahım bi cözüm bulsam da kurtulsam...
biraz sakız çiğneyin yolculuk öncesi ve sonrası falım şekersiz olandan biraz olsun harakete dayalı olarak rahatlatacaktır ama tabiki kesin çözümü yok sürekli koruyacaksın başını
nerden okudum bu konuyu ben dün. :) hiç bişyim yoktu bugun kafamı kaldıracak halim yok agrıdan.:(
5 sene olmuş konuyu açalı.Aynı tas aynı hamam.oruç oruç baş ağrısı çekiyorum bu mevsimde.bir buçuk iki haftada bir iki üç gün olacak şekilde arttı periyodu.Artık amilyat mı olsam diye düşünüyorum.Var mı yaptıran?