LPG de kesin benzinden iyidir ben normal hali icin soyledim
Printable View
LPG de kesin benzinden iyidir ben normal hali icin soyledim
1.5 dci megane lar hakkında ne düşünüyorsunuz...
kia yada hyundai ürünleri güzeldir, hem az yakar hemde iyi kaçar... yakıt düşünüyorsan fazla oynayacağın arabaya bakma...
HB clio2 yada C2 al devam et...ikiside koklar
hala kafamda birşeyler netleştiremedim arkadaşlar 1.3CDTI astraya ve vectra c ye aklım takıldı...
onur volvoya nooldu?
Golf 5 hem görünüş hem kullanılabilirlik açısından sana ve ailene yetecektir diye düşünüyorum. FSİ motorlara tüp takılamıyor diye birşeyler duymuştum ama, araştırırsan sanırım o sorun çözülmüştür.
şahsi fikrim honda civic 1.6 ies + lpg ...
sana da araç beğendiremiyoz yav :)
vtec 2 var bi arkadaşımda. makyajlı kasa, dışı füme içi bej, sedan.. 3 parça boyası olması lazım lpgli.. 25 diyodu fiyat olarak düşünürsen bi daha sorarım net fiyatını.. ilanı vs. yok arabanın..
2003 megane dci temizinden bulunur herhalde o fiyatlara
valla 1 seneye yakın zamandır kullanıyo dediğim gibi 3 parçasında boya var nereler olduğunu tam hatırlamıyorum fakat kaputta yoktu mesela.. yakıtını da yalan olmasın 23 24 kuruş arası hatırlıyorum.. fiyat olarak sorarım son olurunu ama bana hatırlatman lazım bi ara fiyat vericektin noldu diye.. unuturum çnkü ben :)
buarada şirketlerinde birisi makyajlı e46 satıyomuş ona heveslendiği için satmayı düşünüyo.. yoksa aklında yoktu satmak..
lpg'li vtec2 ..
c4 dizel olabilir , az yakar geniş , iyi gider , standart bi araç için süper yola tutunur