beyler ahmet köye giderken çok talihsiz bir olay oldu malesef kendisini kaybettik:(
yine bir aksiliktir gidiyor...yolda çişi gelmiş işeyecek bir ağaç ararken kaybolmuş...
herkes binaların içinde akıllı olsun her an gelebilir...
Printable View
beyler ahmet köye giderken çok talihsiz bir olay oldu malesef kendisini kaybettik:(
yine bir aksiliktir gidiyor...yolda çişi gelmiş işeyecek bir ağaç ararken kaybolmuş...
herkes binaların içinde akıllı olsun her an gelebilir...
Metrobus oluyorda metrotomobil neden olmasın demiş, test aşamasında proje sonlanmış :)
Iste toplu tasima bilinci bu yuzden olusmuyor bizde. Her yere araba ile gidiyoruz.
yorumlar süper :D
sabah okula giderken tandoğanda yoğunluk vardı girmemiştim demek bundanmış :) bende diyorum sınava niye bu kadar kişi gecikti diye :d
O bir Passat :D
Alman panzeri hahaahahau :D
tünay abi alem adamsın yaa :D
araba 07 plakalıda adamda antalyalımı acaba ıman power :D
benim anlamadığım.... daldı içeri merdivenlere sonra ordan sola nası döndüde aşşa kadar indi :D
Başarılı bir arkadaşmış. :D
allah iyiliğinizi versin lan böyle bi kaza haberini yorumlar yüzünden güle güle okudum tövbe tövbee :D
Forum olarak bi tane plaket yaptırıp kaza yapana yollasak mı?
" İnsanların zar zor indiği merdivenlerden arabayla kolay bir şekilde indiğiniz için sizi tebrik ederiz.
TechTurkey.com "
Acaba arabayla aşağı indikten sonra bi daha yukarı çıkmaya çalışmışmıdır ?
o bu degilde gokcek opecek onu :D
trafik lambasi, yarim metrelik duvar, koca bi camekan, merdivenin duvari falan derken passatin pert parasinin ustune bi passat parasi daha koymasi lazim :D
sabahin korunde buzun icinde hangi akla hizmet o kadar bastiysa....
buyuk başarı
Dua etsın passat ıle dalmıs oraya başka bı araba olsaydı halı vahımdı
Allahdan can kaybı yok