güzel akşamdı gns ile sıktık. koyarım birazdan videoları
Printable View
güzel akşamdı gns ile sıktık. koyarım birazdan videoları
evet bi ara çarpacağımı sanıo bıraktım 270lere yaklaşmışızdır.
Gelen herkezin eline ayağına sağlık güzel ve vukaatsiz bir gece oldu :D gecenin en hızlısı bence murattı :D hala sırtım ağrıyo 315 km ile zihnim açtı herkeze maşallah:D
akşam kimse mi ***** yere çıkmayacak yaw.
guzel bır geceydı herkese tesekkurler
Yarın akşam yağmur var istanbulda. Yani yalan.
Kelalper bi denk gelemedik yav :D
ohaa denk gelsek noolcak yaw.
:D Şu senin water sprey muhabbetini konuşurduk detaylı
Bu aksam cok eglendik. Herkese ozellikle Dogu ile tanistigima cok memnun oldum. İnanilmaz sevdim kendisini.Gns type R gercekten piril piril ellerde. Cokta guzel yuruyor bana cok guzel sapladi saolsun. Gececegini biliyordum gectide en az 8-10 defa denedik birinde ben gectim( 70 te bastik ben 2 deydim o 3 te) digerlerinde hatur hutur sapladi valla. Brake boosttan frenlerim sisti ama sabaha kadar denerdim cok zevk aldim.
Onun disinda bi daha coluk cocugun lafi ile denemeye cikanin ustunden butun forum gecsin. Abi bizle dener misin diye geldiler. Neyle dedik 320d dedi. Dedim bana ne geliosun vtilar var onlarla dene. Yok abi bizim araba yuklu 320 hp dediler. Plakada Hp killand dedim deneyelim de ne yaptiniz arabadaegzost hamann turbo kiti stage 2 yazilim var. Mehmet Gazihan cok ugrasti bu arabayla dediler. Batikanda anlamadi cocuklar onada anlatti. O da inandi abi yuru cikalim dedi. Arabaya bindik o da supheli bende. Binerkende Dou uyardi aman abi kaale almayin falan dedi ama artik cikmis bulunduk. Araya kac tir sokardik ben kullanirken sayamadim. İnatla 60 ta bana 3 te bastirmaya kalkisti ama cirkeflik yaptim 2 de bastim. Ozur dilerim
Estağfurullah abi teşekkür ederim düşüncelerin için, bende çok memnun oldum
Gokhan abi ile deneyin derim ben fırsat bulduğunuzda zevkli olacaktır
O 320d li çocuk konusunda uyarmıştım evet ahah :D İnanmış kendi arabasının 320 hp olduğuna, gerçi böyleleri de lazım arada bi gülüyoruz :hehe:
O çocuğun yanına bilhassa geldim kaçacak delik aradı sanırım Honda'ya karşı alerjisi var, 320 tane beygir saydıracaktım yoksa :hehe:
Valla o eleman baya ısrarlıydı bana dedi baya yüklü bu araba fln. biz cıktık 5 6 araba bunlar ilk alper abiyle deniyodu bastılar 2 dk sora herkes onundeydi cocugun :D bide inatla denedi yani 6-7 kere en son bana dedi gel makas kapısalım diyede ciddiye almadık :D Urfa zaten aklını aldı arkadasın :D