sanmıyorum dostım. öyle bir aracı rex seven birisi olarak görüp sahip olamamak çok kötü. içine gerçekten hayran kaldım.
Printable View
bu arada ben de rex arıyorum. varsa bildik tanıdık :)
var bır tane ılanı olanıı sana alak :)
bilgi verdiğiniz için teşekkürler. zaten kaza durumlarına takıntı yok motoru sağlam olması iyi. radarda yapıldıysa da sorunda yok zaten. tekrar tşkrler.
Bence ilandaki rex hem fiyatı hem durumuyla çok başarılı ve alınacak araba iş durumlarım müsayit olsa kesin alırdım hemde maltepede koşarak giderdim :D
param olsa hiç düşünmem :)
Honda CRX 1.5 1990 Model 14.350 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 64942031
haha timur abi bu araba nerden nereye yav :D yılan hikayesi gibi
Aynen abi rexlere bakıyorum nerde turşu çarşaf var 12 13 yazmışlar ben ihtiyacım varken 10 liraya veremedim rexi iyikide verememişim abi şimdi o paraya adam gibi arabada yok piyasada bakalım rexe yaza dogru baska planlarım var satarsam eger 20 yazıcam hashud vti dahada artsın :D
Herkez kendine dürüst olsa adam gibi fiyat yazsa zaten belli olucak fiyatlar ama benım gibi 3 4 adam yükseltiyor zaten fiyatları şimdi ben ihtiyacım olmadıgı halde neden 10 liraya vereyim arabamı 11 12 liraya carsaflar varken ?
Yok kanka ben satarsam 13 yazcam bir lirada inmem asagıya uashdu
senın 14 yazmanl lazım camlar oto bide mat boyalı araban kankacım :D
şu rex biraz stabil olup gittiği kadar dursa hiç düşünmeden alıp uğraşacağım ama sattığım arabayla 3 4 kez uzun soluklu sıktım hep tırstım.
Timur abi aslında yolu yordamı var ama biz hep gitmek için para harcıyoruz can abide vardı galiba güzel havalı filan brembo diskler adam gibi kaliper saglam lastik car curt filan oldukca iyileştiriyor frenajı ama dedigim gibi biz hep ileri geriyi hiç bir zaman düşünmüyoruz bende ilk aldıgımda ciddi bir kaza atlattım kılpayı dememde yeri var ondan sonra kaan abinin sözü geldi aklıma 3 km önünü görmeden sıkıyorsan öldün demektir kardeşim demişti :)
ben engin hoca ile ilk denemede viyadük bitimindeki bağlantı kısmına 200+ ile girdim sağdan sola sıçradım ve nefesim kesildi. durdum 5 dakka omurgam sızladı. bir sonraki denemede yanımdaki arkadaş hatim indirdi ve benim için crx sevdası erken bitti.
ahsudhas şerit değiştirme alışkanlık abi rexte :D
İstem dşı yapıyor onu benımkıde aynı kafasına göre gidiyor o :D