valla süper gıttı aracın m3 m5 deneme bıdaha 316 320 denersın satılık ilanına koyacak vıdeo lar da var bende ıstersen sahıbınden com a bızzat yuklerım önune gelene atar yapmasın her halde artık :D:D:D
Printable View
Turbo opel corsa vardı onu izleyemedim videosu olan varmı
stock e36 e46 m3'leri geçiyorum abi... abi sizin araba ziyan yürüyor beni geçtiğine göre herkesi geçersin :D Vidyoların konmasıda benim için iyi olur.. 8 lira'ya şahin alabilcekken sağlam bi e30 projesiyle deneyip geçiliyorum bana dokunmaz :D hem sizin araba m5 le kafa kafaya mı gidiyor :D ben stock arıyordum.. kurcalanmamış . Abi ayrıca dostane bişeydi benimki denedik geçildik .. bidaha yapmazsın ne demek daha 1.6 bar basıp midi atar yazacam :D cook teşekkürler geldiğiniz için
Kadet güzel yürüdü daha da basınç kısıktı Maşallah bütün araçlar..
Güzel bir gece idi gelen arkadaşlara teşekkürler. Kadet göründüğünden daha iyi gidiyor :)
Meray's13 vs Kadet .wmv - YouTube
Meray's13 vs Kadet 2.wmv - YouTube
Kartal sinek avladı beyler.
Tekrardan araçlarımıza maşallah kadet şaka gibi gidiyor 200sx de çook sağlam gidiyor bide lastikler olsa tam olcak :D
200sx e kocaman masallah ben bu kadar gittigini bilmiyodum ;)
Ramco midi atari bekliyoruz :) bu sefer enkada ama..
Midi atar havalar düzelirse olur artık yerler zor kurur :)
Ahmet ve Akın ın ellerıne saglık Meray servıs guzel seyler cıkarmıs
Cekımlerde bı harıka kesın Onur un elı var bu işte :)
Tatar ramazandan Mıdı atarı beklıyoruz :D
Çekimler güzel olmuş... Kadett e laf yok beyler mis gibi gitmiş işte daha ne olsun:)
Kaliteli videolardan sonra biraz kötü gelsede kadetin içinden çekmeye çalıştım bişiyler :)
MerayServis 200sx & Kadet & Sti | Facebook
MerayServis 200sx & Kadet -1 | Facebook
MerayServis 200sx & Kadet | Facebook
Buda bonus ufaktan bir yan :)
Meray Servis 200sx.. | Facebook
KNB 65 Kadett çok güzel yürüyo taa 5-6 sene önce benim ustanın yaptığı motor ile gazlıyo halada sapasağlam ..Satılıktaki fiyatıda çok uygun al koy benzini herkese atar yap şeklinde :)
Yalnız bizim Ramazan dün akşam pek kadersizdi rakipleri deve dişi gibi sert çıktı , Turbo Corsa gsi ın hışmından allah korumuş dün gece ramazanın "aşşa çeşmede abası kalmış bi geçmedik corsa kalmış":hahaha:
Ankarada arabalar benden habersiz epey hızlanmış ;)) kartal i çıkarmadım bu sadece serçe ;)) midi atar a karların kalkması laZim gelip eglenemeyen oldumu ?? Önemli olan o
Deneriz abi kadeti satalım sıkıntı yok ;)) Kartal'dan daha hızlı uçan kuşlarda vardır illaki giderimizi görürüz hersey gecmek için değil ;)) 2 tane araba aldım hayatımin en güzel zamanlarını yasıyorum..
maşallah araçlara, özellikle Meray Servise çok başarılı iş çıkardılar CA18 ile ;)