:):):):):):):):)
Printable View
m50 sağlam yürüdü Ama geçilmek bile zewkliydi Cook iyi bir gece oldu.. Cok fazla araçla deneyemedim.
vay anasını..hiç haberim olmadı :) var bunda da bi iş
hani video yaw..?
Turbo opel corsa vardı onu izleyemedim videosu olan varmı
stock e36 e46 m3'leri geçiyorum abi... abi sizin araba ziyan yürüyor beni geçtiğine göre herkesi geçersin :D Vidyoların konmasıda benim için iyi olur.. 8 lira'ya şahin alabilcekken sağlam bi e30 projesiyle deneyip geçiliyorum bana dokunmaz :D hem sizin araba m5 le kafa kafaya mı gidiyor :D ben stock arıyordum.. kurcalanmamış . Abi ayrıca dostane bişeydi benimki denedik geçildik .. bidaha yapmazsın ne demek daha 1.6 bar basıp midi atar yazacam :D cook teşekkürler geldiğiniz için
Kadet güzel yürüdü daha da basınç kısıktı Maşallah bütün araçlar..
Güzel bir gece idi gelen arkadaşlara teşekkürler. Kadet göründüğünden daha iyi gidiyor :)
Meray's13 vs Kadet .wmv - YouTube
Meray's13 vs Kadet 2.wmv - YouTube
Kartal sinek avladı beyler.
Tekrardan araçlarımıza maşallah kadet şaka gibi gidiyor 200sx de çook sağlam gidiyor bide lastikler olsa tam olcak :D
200sx e kocaman masallah ben bu kadar gittigini bilmiyodum ;)
Ramco midi atari bekliyoruz :) bu sefer enkada ama..
Midi atar havalar düzelirse olur artık yerler zor kurur :)
Ahmet ve Akın ın ellerıne saglık Meray servıs guzel seyler cıkarmıs
Cekımlerde bı harıka kesın Onur un elı var bu işte :)
Tatar ramazandan Mıdı atarı beklıyoruz :D
Çekimler güzel olmuş... Kadett e laf yok beyler mis gibi gitmiş işte daha ne olsun:)
Kaliteli videolardan sonra biraz kötü gelsede kadetin içinden çekmeye çalıştım bişiyler :)
MerayServis 200sx & Kadet & Sti | Facebook
MerayServis 200sx & Kadet -1 | Facebook
MerayServis 200sx & Kadet | Facebook
Buda bonus ufaktan bir yan :)
Meray Servis 200sx.. | Facebook
KNB 65 Kadett çok güzel yürüyo taa 5-6 sene önce benim ustanın yaptığı motor ile gazlıyo halada sapasağlam ..Satılıktaki fiyatıda çok uygun al koy benzini herkese atar yap şeklinde :)
Yalnız bizim Ramazan dün akşam pek kadersizdi rakipleri deve dişi gibi sert çıktı , Turbo Corsa gsi ın hışmından allah korumuş dün gece ramazanın "aşşa çeşmede abası kalmış bi geçmedik corsa kalmış":hahaha: