|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
Biraz önce telefon geldi , ttnetten arıyorlar , ben telefon kullanmadıgım , sadece internet kullandıgım için telefon hattımı iptal ettirmiştim..Neymiş efendim o şekilde kullanamazmışım bütün aboneleri arıyorlarmış , ya yeniden telefon hattı alıcakmışım yada 54 tl ödediğim fiyat 59 Tl ye cıkacakmış. Yahu dedim ben telefon istemiyorum kardeşim zaten hize bu boktan ! hizmetiniz karşılıgı 54 tl ödüyorum aylık neden bidaha para alıyorsunuz ? İşte yeni yönetmelik böyle imiş de bu şekilde kullanamazmışımda , ulan ben 1 senedir böyle kullanıyorum şimdi nasıl kullanamaz oluyorum ? Erkek olsa ana avrat söverdim öyle sinirlendim.İptal ediyorum dedim üyeliğimi sçrm böle işin içine superonline fiber e geçicem arkadaş veya uydu alıcam şu boktan allahın belası ttnet i kullanmayımda ne yaparsam yapayım ! Superonline fiber kullanan varmı aranızda memnunmusunuz ? veya ttnet harici bi baglantı kullanan ?
__________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Sabit telefonları kimse kullanmıyor,iş yerleri bile cebe geçti büyük firmalar,çok büyük kayıpları var tek elle tutulur yanları adsl leri kaldı.Tek saldırabilicekleri yada numaraları ellerinde tutabilecekleri bu sistem var.Hak vermek lazım son çırpınışları
Ama sen haklısın onlarda haklı
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: is
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ttnet saçmalamaya başladı. superonline a geçmeyi düşünüyorum bende. geçenler memnun oldugunu söylüyor araştırdıktan sonra bende geçicem galiba
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Dizel Spec Şahin - Quik ;)
|
bizim telefon hattını bile kapattılar gittim hallettim ne yapıyolar anlamadım kredi kartıyla işlem bile yapamadım en son darlandım gittim değiştik diye kızdılar heralde
__________________________________ ÖZT GaRage * Basık Pug
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Şimdi ben 8mbit sınırsız kullanıyorum (30 gb sonra hız 2mb temi 4mb temi ne düşüyo) bende 800-900 kb ile indiriyorum saniyede.55 Tl ödüyorum.. Sizin dediklerinizde bu hıza eşdeğer olan 40 tl mi aylık ?
__________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
hız düşmesi hiç yok sürekli 10mbit gerçi sözleşmede 10mbite kadar diyor ama gayet hızlı hiç sorun yaşamadık |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
bende ttnetten pek memnun değilim onların modemini aldım evin içinde çekmiyor yaa diğer odada netten düşüyorum :S allahtan taahutsuz almıstım modemın yanında otursamda sınırsız olmasına ragmen yavaş geliyor:S ev telefonunuda kullanmıyoruz ondanda giydiriyorlar neti ve onu kapattıracagım. takip ediyorum konuyu
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
süpermiş.. ama statik ip sanırsam değilmi ? Oda benim işime gelmiyor :/ __________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Logan stw
|
herkes şikayetci ttnetten ama ben bi kötülüğünü görmedim
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: ctR
|
ben fiberinternet kullanıyorum şuanda.8 gb kotalı 20 mgbit hızda.çok memnunum.internet hızını ve dowload hızını sureklı olcuoyrum bır dusme oluyormu dıye,en fazla 13 mgbite kadar dustu sımdıye kadar ama genelde 16 hızı.tavsiye ederim.ücrette 35 TL.sabıt telefonum yok buarada.ip numarasını degıstırebılıyorsunuz .
__________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda Civic ES7
|
Ahh şu fiber olayı olsa dakka durmayacağım da; site filan değil ki oturduğum yer Bostancı'da..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: KALAS
|
Ev telefonunu kullamadığımız için iptal ettik.İnternet sağlayıcı olarakda metronet kullanıyorum.Çok memnunum.Elektrik prizinden internet geliyo walla süper.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
20mbit ise en azından saniyede 1.5 mbyt görmeniz lazım dogrumudur ? Birde 8gb kotayı doldurunca düşmemi oluyor hızınızda yoksa kb başı ücret mi ödüyorsunuz ?? __________________________________ Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 206Quik & e36 Coupe
|
ttnet te hızı dışında bir sorun yaşamadım ama sevmiyorum ttneti. Superonline fiber bizim semtte yok olsa bir dakka düşünmem geçerim
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
yıllardır milleti söğüşlediler şimdi beter olsunlar. telefon iptali için merkeze giden bir arkadaşım söyledi millet kuyrukta bekliyor herkez iptal başvurusunda bulunuyormuş. herkes elindeki faturalara isyan ediyormuş. wın aldım kafam rahat. ödediğim belli sıkıntı çıktığında ilgilenen var daha ne olsun.
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: vti
|
Eğer kablo net imkanınız warsa mutlaka geçin herkes çok memnun
__________________________________ PSN:dohcvtec99 dc5 fn2 ep3 106 306 506 gti rc 3.28 5.38 7.50 8.60 alayınıza gide-R
![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: ctR
|
![]() 8 gb ı doldurunca ınternet dırek kesılıyor ekstra ucret yok.ben fazla kullanmadıgım ıcın kotalı aldım sınırsızıda 45 lira mıydı ıstersenız onuda alabılırsınız.onda 25gb sonrasında hızda dusme oluyor. __________________________________ Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |