|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
BUDDY CLUB TYPE-R
-240 BHP -Buddy club body kit -Karbon ön kaput -Karbon arka rüzgarlık -APEXi eksoz ve manifold -APEXi yaylar -APEXi jantlar Skyline R34 GT-R V-Spec - 2600cc Straight6 24valves - 700 Bhp - Greddy T51Z 80mm Twin Turbo - Greddy Pistons + Conroads ( Biyel kolları) - Greddy Down Pipe - HKS 102mm Komple Eksoz - 620cc Enjektörler - TRUST Airnix Twin Hava Filtreleri - HKS 3 Row Intercooler kit - HKS Oil Cooler - F-WIN Aluminium Radiator - ARC Oil Catch Tank - 2. Benzin Pompası - NISMO Radiator Cap - Nisaan 300ZX Hava Akış Sensörü - APEXI Power FC ECU beyin - BLITZ Boost Controller - HKS Blow-off valve x 2 - APEXI Turbo Timer - APEXI Turbo Basınç Saati - NISMO 320 km/h Gösterge - GETRAG 6 Speed Gear Box - OS GIKEN Twin Plate Clutch - HKS Hyper Max Süspansiyon Kiti (40 mm alçaltılmış) - NISMO Kule Gergisi - 18" x 10" WORK Racing Jantlar - BRIDGESTONE Potenza 265/35/18 ön ve arka lastikler - BREMBO Diskler - NISMO ön ve arka tampon - NISMO Yükseltilmiş kanat ayakları - Top Secret Karbon Fiber Kaput - Pioneer DVD Player |
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
skyline'da tek turbo neyine yetmio be 700hp''!!!! oooooooooof
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
tek turbo neyine mi yetmiyo?
o da güzel
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
kanka ellerine sağlık...
![]() ii fotolar ve bilgiler.. |
|
|
|
#5 |
![]() |
ben turbosuzuna razyım o aracın yaw
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
|
peki turboları söküp bana satarsın
|
|
|
|
#7 | |
|
Misafir
|
kanka biri sana biri bana olmaz öyle şey.. ![]()
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: i-30
|
skyline için kıbrısamı gitsek
__________________________________ 1881 - 193∞
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
skyline skyline skyline skyline ! başka bişi demiyorum skyline ...
__________________________________ ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
bu arada civic JDM.
stock'u 220hp |
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
orjinal Skyline Twin Turbodur
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
kıbrısa tasınalım mı hep birlikte
techturkeycyprus yaparıs adımızıda
|
|
|