fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Hava fena soguk yerler beyaz ama gidisi fazla etkileyecek kadar degil su anda yagmiyor sağol abi sen o tarafa mı taşındın naptın.
Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı 10 dk önce camdan baktıgımda hiç birşey yoktu an itibari ile heryer bembeyaz sana mesaj attik dimi ayip insan bi cevap yazar
Avcılar tarafındada bembeyaz herteraf. yola çıkıcaklar yarın sabah felan buzlanmaya dikkat etsinler
ya bir buraya mi yagmiyor nedir cikacam dur diyorum hic birsey yok, orasi oyle burasi boyle bu ikilemle ben bu gece kafayi yerim
sabanci univ ve istanbul park fena yolda kalanlar var, yarında bana büyük ihtimalle ceza gelir rektorluk onundeki gobekte bikaç tur döndükte
MTZ Nickli Üyeden Alıntı Arabalar bitti iklimleremi salca oluyosun olum artık
Merter'e de yağsın
34 VV 2001 - Peugeot 106 GTi BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı hemen itfaiyeyi arıyorum... bu 106 yanıyo dostum
CanberkD Nickli Üyeden Alıntı sabanci univ ve istanbul park fena yolda kalanlar var, yarında bana büyük ihtimalle ceza gelir rektorluk onundeki gobekte bikaç tur döndükte helikopter sahası açık olcaktı.. o beton fabrikasının önünde kalan kalanaymış spor salonunun otoparkıda olabilir aslında
Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla
Kartal ara sokaklar bembeyaz. tam driftlik
Emre Kalkan
mert_leon Nickli Üyeden Alıntı sağol abi sen o tarafa mı taşındın naptın. Evet Mertim ekimden buyana bu taraftayim..2derece fark var ist.iciyle
DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı hadimkoy de neredesin cok soru sordm ama Hadimkoy giselere gelmeden sagda kiptas evlerindeyim..
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı helikopter sahası açık olcaktı.. o beton fabrikasının önünde kalan kalanaymış spor salonunun otoparkıda olabilir aslında helikopter falan göle çok yakın sakatlık çıkmasın okulun içinde bile kalanlar var göbekten sonraki yokuşta rektorluk gobegi guzel oluyor, arkadaşı ortaya koyup vidyo çekicektik ki guvenlik çıktı binadan, kovaladı
CanberkD Nickli Üyeden Alıntı helikopter falan göle çok yakın sakatlık çıkmasın okulun içinde bile kalanlar var göbekten sonraki yokuşta rektorluk gobegi guzel oluyor, arkadaşı ortaya koyup vidyo çekicektik ki guvenlik çıktı binadan, kovaladı gürselin yanındaki otoparkta fena değil ya opetin ordakı yolda buz tutmuş diyolar ama aslı astarı nedir bilemicem
FRTDI Nickli Üyeden Alıntı Abi kiptasta mi oturuyosun ben seyrantepedeyim goruntu baya tanidik geldi de evet bende adatepede ..
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı gürselin yanındaki otoparkta fena değil ya opetin ordakı yolda buz tutmuş diyolar ama aslı astarı nedir bilemicem senin gazına gelirsem okula almazlar olm beni orda gazla burda yanla yollar çok kotu ustu kar altı buz olmuş
İkitelli arena parkın oraya Tuzladan gittim geldim istoç taraflarında yağdı ama sadece beyazlattı tuzla tertemiz anadolu yakasında hareket yok ama çok fena buzlanma var dikkat
ridwan_1903 Nickli Üyeden Alıntı cocuklugumuz neydi be panpa
CanberkD Nickli Üyeden Alıntı senin gazına gelirsem okula almazlar olm beni orda gazla burda yanla yollar çok kotu ustu kar altı buz olmuş geçen sene kar yağdığında birisi rektörlüğin göbeğinden dümdüz geçmiş bak sende yapabilirsin
Boost Up Nickli Üyeden Alıntı geçen sene kar yağdığında birisi rektörlüğin göbeğinden dümdüz geçmiş bak sende yapabilirsin onu yine yapmışlar izler var önemli olan yan dönmek hahah )
CanberkD Nickli Üyeden Alıntı onu yine yapmışlar izler var önemli olan yan dönmek hahah ) Dogcana vericeksin evoyu harikalar yaratsın sabancıda anlatır sonra kankaa hatat bi oraya bi buraya bu arada kavacık viyaduk ve acarkent tarafında suan birşey yok gibi
fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Hadimkoy giselere gelmeden sagda kiptas evlerindeyim.. is yerimize yakinmissin. Gece cikip gelecektim ama neyse erir simdi dedim uyudum
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Forum Kuralları