Çekmeköyden son haberler daha doğrusu şile yolu demek daha doğru olur acayip bir rüzgar var ve çok soğuk
Printable View
Çekmeköyden son haberler daha doğrusu şile yolu demek daha doğru olur acayip bir rüzgar var ve çok soğuk
Suadiyede hava 2 derece :)
bahçeşehirde bildiğin buz gibi soğuk+fırtına vari rüzgar mevcut. Araba -1 / -2 falan gösteriyodu zaten ya edirneye yada buraya yağıyo kar :D şuanlık bişey yok yağan kar/yağmur ama belli bugün yarın banko yağar
maltepenin tepesinde rüzgarlı ve 0 derece bir hava var...
okmeydanı
su an inanılmaz bir rüzgar ve soğuk var kar yok
Sokakta kalan evsizlere,hayvanlara,dısarıda çalışmakta olanlara,asker ocağındakilere ALLAH yardım etsin şükür evdeyız ısınıyoruz
Ya orda hani sileceği tekli ya belki ondan dolayı bir farklılığı vardır donma olayı ile ilgili ondan dolayı dedim:D Yoksa yanlış anlama kardeşim:)
kurtköy -1 :)
Ataköydeyim fırtına tadında bir hava var 3 derece kar vs yok :)
Aynen Ataköyde bir cacık yok.
Tekirdağ ve Edirnede varken burda niye yok anlamıyorum :D
Saat 5bucukta dışarı çıkacağım bakalım yollar nasıl? Eve gelirken araba buzlanma uyarısı verip duruyordu.
Ince ince kar yagiyor mecidiyekoyde :)
Bursada başladı kar :)
Acıbademde yağıyor arabaların üstleri ince film şeklinde tuttu :D .
Ayrıca bir bilgi: Boğaziçi köprüsünde buzlanma nedeniyle kaza olmuş büyük bir kaza köprü 2 yönlü olarak trafiğe kapatılmış durumda.O güzergahı kullanacakların bilgisine
Edit: Eğer hava koşulları böyle giderse hafta sonu falan tutmasa bile güzel yağabilir.
Hava 1 derece toprak 4 dereceye düşmüş düne göre. İnce yağıyor ama tutması zor.
Bahçelievler-şirinevler 0 derece civarı ve ciddi rüzgarlı.
İstanbula kar gele dursun, ben geliyorum :D