Kütahyada ciddi kar var şuan geceden beri durmadı![]()
beylikdüzü - bahçeşehir - hadimköy 1 saat 15 dakika, bilinçsiz sürücüler yüzünden işkence her kış olduğu gibi başladı gene
sabah tuzla aydınlı hava alanı bolgeleri beyaz bi örtüyle kaplıydı simdi erimiş ama saglam bi yagıp sogugu kırması lazm dısarda nefes alınıcak gibi degil
Bütün haber siteleri ''flaş flaş flaş İstanbul'a yılın ilk karı düştü!'' yazıyor ya ayar oluyorum.2012 ocak-şubat ayında deli gibi kar yağdı yine 2012'deyiz. Her sene aynı hata...Uyuzum bu duruma![]()
Aynştayn was here![]()
Çengelköy'den bildiriyorum. Toto donduran bir soğuk var hafif hafif serpiştiriyor...
Valla hava soğuk apartman bacaları gemi gibi tütüyor bulutlarda dolu ama yağış az.
IN BOOST WE TRUST
Beykoza inceden atmıştı kar mecidiyeköyde çok soğuk geçen seneki gibi birden bastırırsa trafik felç olur![]()
Kar yağınca bizim ofisi kapatıyorlaryağsa da eve gitsek
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sile yolu bembeyaz.. Sile yolu jilet gibi, az daha kaza yapiyorduk, okuldan cocuklar dahil yolda 7+ kaza yapan arac vardi.. Bu yola girecek olanlar asiri dikkatli olsun
Yeşilköyde arabaların üstü ufak bir kar tabakası kaplıhava soğuk hafif bir yağış var biraz daha soğur ise kara döner bu ince yağış
Bozulmaz qbi araclar kapali garajda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)