m6 mı o ortadaki? :D
Printable View
m6 mı o ortadaki? :D
Trafik *** gibi amk, kar yaginca yada yagmur yaginca noluyo arabalar suyu emim sisiyordami trafii tikaniyor anlamiyorum
Ataköyde yerler tutdu karla buz arası bişey yağıyo
Silivri'de de yağıyor. Hava -1' gösteriyor...
ben ne zaman California ya taşındımda haberim yok laaan. Burada çatılar transparan kar onun dışında çimler hala yeşil. İstanbul kar altında. Kızmayın valla bilemedin diye ben annamaz burası tutmuo.
[QUOTE=CanberkD;6472545]zekeriyakoyden bir manzara arkadasim atti :D
yanlayan bmw ler :D
ahaha direskiyon açıları filan çok iyi,özellikle kopmuşlar gibi 6,45 te arkalarından açtıysa terse doğru güzel resim olurmuş diğer açıdan :)
fotoğraf bi AE86 fotoğrafını hatırlattı üç AE86 yan yana drift yapıyorlardı
500 evlerde hava fena yerler doldu hayırlısıyla ilk karda yanımızı verdik :D
yok m6 degil :) 6xx serisi ..
hakan abi bizim ne eksigimiz var bizde togue driftimizi bole yapariz dyip yollara cikmislar :D
ondeki ikisinin acisi ve direksiyon acilari cok iyi :D
sadece bu kare var ondeki ikisi bile yeterli cok guzel cikmis :D
Ne kadar tecrübesiz ve donanımsız varsa hepsi yola döküldüğünden ve gerçektende hıyar gibi kullandıklarından bu oluyor.
Kuruda da hepsi kendini Makinen zanneder. Yol istersin, el kol yapar yol vermez, kabullenemez senin tecrübeli ve donanımlı olduğunu... of of
Akşamda böyle olursa, otoban kilit, ara yollar kilit, normalde 20dk'da gidebildiğim yolu artık 2 saatte giderim.
beylikdüzü belediye uyuyor..başkanı tanıyan varsa bi seslensin..yollar buz çalışma yok..çalışanlar grevde sanırım..yollar kilit.gürpınardan beykent arası 3 km 45 dakkada zor geldim..tuz arabaları tutlama yapmıyor..
Maslak da kar yağışlı çatılar falan bembeyaz :)
Hakkaten cok ciddiyim su anda boyleyse aksam kimse hic birbyere kipirdayamaz. Atasehirden 1. Kopruye baglantiyolundayim boyle bisey yok yaa
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps688152bb.jpg
Budur durum fotonun ilersine bakin