Davutpasa bölgesi Pert.kampus icine Tuzlama araçları geldi
Printable View
Davutpasa bölgesi Pert.kampus icine Tuzlama araçları geldi
onur k haklıymıs beyler :D adam söledi burdan gelirse pis gelir diye :D
http://i1277.photobucket.com/albums/...ps1dd2e64d.jpg
Kar baya siddetlendi :)
hauha aynen öyle :) işin ilginç yanı,her zmn böyle oluyo..şimdi bi 5-10gün max soguk ceker istanbul edirneden itibaren.Sonra gene burası(balkanlar) 1.5mt kar olur..sonra tabi gene iş yok gene iş yok..Gercı suan hala yerde kar var bızde burda ama yagmıyo allahtan.. :)
https://pbs.twimg.com/media/A-jfJzBCcAAevme.jpg:large
twitter'da gördüm haramidere yokuşu bu halde.
saat 5 ten sonra artacakmış.
Yokuşa bak nerede bu belediye merak ediyorum çekmeköy şile yolu buz pateni kıvamında kaymayan yok yapıcakları işin ben ....
ulan yanılırda bütün haber kaynakları mı yanılır. Ben bu kadar şiddetli beklemiodum okuduğum basınç haritalarına rüzgara göre. Belli ki kimse beklemiomuş. Daha doğrusu istanbul üstünden dolu geçer Anadoluya bırakır diye düşünüodum ama öncesinde gelen rüzgar bayağı bir bozdu istanbulun genel sıcaklığını. Genelde buraya yağmur şeklinde düşer diye bekliodum. Edirne ve Bulgaristan dedim ama Beylikdüzüne kadar vurdu.
Yol bu hale gelene kadar neden tuzlama, solüsyon çalışması yapılmadı.
Beykent Alkent 2000 arası normalde 15dk. Sabah bu yolu tam 2,45 saatte geldik.
İşyeri Beylikdüzü- Hadımköy yoluna sıfır. (Hidrel'in yanı) Sabahtan bu yana
tek bir ekip arabası geçmedi tuzlama çalışması yapan. Yok üzerinde 10 cm kar var.
Akşam dona çekecek. Gene 15dk lık yolu 3 saatte mi gideceğiz. Topbaş nerede bilen var mı ?
Günler öncesinden belliydi bu karın yağacağı ? Neden önlem alınmaz.... KÜFÜR !!!
Ben dedim yahu ,ben dedim :D :hehe:
Kar yağışı bekleniyordu doğru ama buraya bırakması öngörülmüyordu basınç haritalarında. Çok çabuk değişti hava sıcaklığı. Dünkü rüzgar çok etkiledi. Topbaşı savunmuyorum sonuçta yağmaya başlayınca hazır beklersin çıkartırsın arabaları ama onlarda amaaan bişey olmaz diye tuz dağıtımı yapmadılar heralde arabalara.
Beylikduzu esenyurt baglanti yolu, bahcesehir , haramidere bitmis durumda. Suan otoban uzerinden selimpasa istikametine dogru ilerliyoruz bos ancak yavas ilerleyen bir trafik hakim.
Ayrica; selimpasa istikametine dogru gidecekler icin UYARİ : Guzelsehir villalari onundeki rampa durma noktasina geldo. Kardan tikandi araclar park etmeye basliyor. ( o yolu kullanan arkadaslarimdan aldigim son bilgi)
Hani şu üst düzey yetkililer falan geçerken yoldan.Her kavşak girişinde çıkışında duran ekipler,aslında şuan durmaları lazım.Kışlık lastiğin yokmu geri dön eve kardeşim hadi vs diye.Çıkartmicaklar semtten olcak bitcek.Bak görün o zmn ne trafik ne bişey.Ama tabi gene belediyede suç..
Kar yagdıktan sonra temizlenir,fakat tutmasını engellemeyi daha önceden yapmaları gerekli.Yağdıktan sonra değil..
Sabah 6 da yattım , yatarken bişey yoktu sadece buzlanma vardı , bir uyandım her taraf kar :) Noluyo lan dedim :) (beylikdüzü) 15 cm'yi buldu herhalde...
Esenlere ulastim sonunda
gebzede fevkaladenin fevkinde kar var. rahat 10cm buldu bile. aralıksız tipi şeklinde yağıyor