Kar beylikdüzünü resmen esir aldı..sabah saat 8 de yerler tertemizdi .ama saat 16.00 beylikdüzü felç..e5 kapalı beyken bitik..
Printable View
Kar beylikdüzünü resmen esir aldı..sabah saat 8 de yerler tertemizdi .ama saat 16.00 beylikdüzü felç..e5 kapalı beyken bitik..
bu resim nedir ısrarla arçlarına kar lastiği zincir alıp takmayanların oluşturduğu bir trafik
vay aga biz yolda kalıoruz maltepenin dağlarında kimse tatil matil yapmıo
http://g1212.hizliresim.com/14/n/h2qgb.jpg
Az önce Batı Ataşehir tarafındaydım, özellikle Varyap'ın olduğu ara sokaklar güzel kar tutmuş, fırsattan istifade azıcık eğlendim :D
Florya da kar birikiyor demiştim önceki mesajımda sanırım okul yönetimi durumu görüp korktu ve erken bıraktılar 2 ders kadar,florya E-5 üzerinden havalimanı istikameti açık,havalimanı ikitelli istikameti güneşliye kadar açık akabinde mahmutbey gişeler ve ankara istikameti sapağına kadar adım adım gidiyor,mahmutbey gişeler bahçeşehir yan yol 3 günde çıkamazsınız girmeyin,aynı istikamette tem otoyolu yavaşta olsa akıcı bir tek olimpiyat stadının oradaki viyadükte epey yavaşlıyor bilginize :D
kendimi bir an murat kazanasmaz gibi hissettim yav:)))
bahçeşehir telef styla oldu busene . nereye kafa çevirsem bembeyaz yollar iç acıcı değil 2-3 saate iyice perte bağlar :D
2.Köprü trafiğinde olan var mı levent-kavacık arası nasıl ?Zincirlikuyu trafiği?
aksama atasehirde olan varsa yanlamaya cikicaz katilabilirler :D hazir okullarda tatil. Yarinda yagmaya devam etsede cumartesi sinav iptal olsun :D
valla 2 3 saate çıkıyorum bende dolaşmaya bakalım
mazotu dolduralım da, trafikler kilit madem sıkıntı olmasın:)
avrupaya uzanma hedefim var seko, geçersem alo derim sana da:D