Topkapi merter yonunde metrobua gectigini gormedim. 1 tane gordum onada insanlari fabrikada monte etmis olmalilar
Printable View
Topkapi merter yonunde metrobua gectigini gormedim. 1 tane gordum onada insanlari fabrikada monte etmis olmalilar
Hadi bakalı mbizde çıkıyoruz. Allah yardımcımız olsun. En kötü ihtimal 7km yürürüm.
SON guncel cekim otobus geciyor ama yer yok oyuzden insanlar yuruyor
beylikdüzü beykent sananayi içi bile felç oldu.trafik kilitlendi..allah evine gitmeye calışanlara yardım etsin.
Beykentte bide çalışma var dün deli oldum resmen bu akşam düşünemiyorum
Beykent' trafiğini ben genelde şu şekilde atlatıyorum.
E5'ten dönüyorum Beykent'e doğru sonra tekrar İstanbul yönüne dönüp Opet'i geçer geçmez sağdan Beko'nun yolundan PerlaVista'ya doğru gidip PVista otoparkın içinden arka sokaklara giriyorum en kısa çözüm bu gibi şuaralar. :)
Fena degil 1saat otobus bekledik45dkda ali samiyene geldk mecdyekoyden.. evet gayet iyi...
metrobuste bırgun bogulcaktım kısın kalabalıkta:S
kaçgün gidicek kar böyle? arbayı kapalıya bıraktım günlüğü 15tl, yoksa aylık kayıt yaptırıcam sıkıntı büyük günlük kalmaya devam ederse
Bakırköy'de şiddetini kaybetti iyice kaldırımdaki karlar eridi. Gece yağmazsa yarına kar falan kalmaz.
Ama Halkalı'ya eve nasıl geçicem bilmiyorum :D
bugün istanbulda 344 tane kaza olmuş. birde mevzuyu gene tweter ve facebookda belli gruplar mayalara 21 aralığa bağlamaya çalışıyor nette :)
Al iste haberlere vak,vatandastaymis suc.. Kar lastigi yokmus. Meteoroloji uyarmis insanlar bilincsiz yola cikmislar..
Ulan mete.ljo uyrdiysa tuzlamayi sen yapicaksin vatandasmi yapcak olaya bak yaa.. Hala ilkel 90laardan kalma kurekle tuz atiyolar. Allah bildogi gibi yapsin,yapmasi gerekeni yapmayan herkesin iki yakasi bi araya gelmesin insallah
Metrobus kazalarina bak,iettlwrde metrobuslerde kis lastogi niye yokk ??
maslak kilit sinirler üst düzeyde insanlar birbirini kemiriyor
sakınn beylikdüzü tarafına ne gelin ne de beylikdüzünden çıkın, heryer kilit berbat, rezalet. yenibosnadan esenyurta 10 dkda geldim, esenyurttan kavaklıya 1.30 saat..
Kar lastigi takma mecburiyeti guzel oldu amaaa o lastigi takan insanlara birinin lastiklede olsa karda kuru havada davranildigi gibi davranilmamasi gerektigini anlatmak lazim .... servis minibusleride dahil yolda bildigimiz okuzzzz dolu ....