Kar var dediler güneş açtı hava oda ayrı bi enteresanlık :)
Printable View
Kar var dediler güneş açtı hava oda ayrı bi enteresanlık :)
Yerler çok kuru şu an. gece sıcaklık düşerse karda bastırırsa çok güzel olur
Herşey hazır beklemedeyim :)
Istanbul Weather - AccuWeather Forecast for Istanbul Turkey
Açıkçası o kadar ahım şahım bişey beklemiyorum ben belediyenin geçen karda rezilliğinden sonra bu sefer çok çalıştık 10 gün önceden hazırlandık gibi saçma sapan reklam yapıcak olması ve gelen sulu karı imajlarını temizlemek için kullanıcak olmaları bana göre.Medya zaten kimin elinde söylemeye gerek yok :)
Weather channel yok diyosa yoktur, dunyanin hic bi yerinde tahmininin saptigini gormedim..
Bugun arabayi cikartalimmi?yagarsa oldugu yerde kalir gece sinemaya gidicem supriz olsun istemiyorum acikcasi.yagmurda zor gidiyor karda eziyetin dibi olur bize..
Edit...
Telefon saSirmis
Hadi bakalim guveniyorum size :)
bugun beylikdüzü güneşliydi..süper hava vardı..
evet hazırım bekliyorum :D
Bünyamin kar alarmı verdiyse kafamıza çığ düşer valla :D , adam istanbulda tipi varken hala kar yağışı olabilir falan derdi Meteo alarm (05.01.2013) CNN TÜRK Video
benim tahminim bugün yağmur. Yarın kar. Avrupa yakası Çarşambaya kadar karla karışık yağmur Anadolu yakası hep kar gibi. Du bakalım.
Maslak-4. Levent civarı çok çok ince atıştırmaya başladı. Ama o kadar ince ki, kar mı yağmur mu yoksa karışık mı belli değil :D
bugun de yagmaz, hiç kar havası yok valla.
sabah sinava giderken ufak taneli dolu yağdı 2-3 dk. kartal pendik civarinda.
az önce suadiyede kum gibi bir şey yağdı çözemedim :D şimdi ufak ufak serpiştiriyor