Bugün İstanbul'da tek tatil olmayan okul bizimkidir heralde (Beykoz lojistik)
Mallığa gel; 13.30 sınavına git, gir.. 15.30 sınavı yarım saat kala iptal.. İstanbulda eşi ve benzeri bulunmayan tek okul..
Bugün İstanbul'da tek tatil olmayan okul bizimkidir heralde (Beykoz lojistik)
Mallığa gel; 13.30 sınavına git, gir.. 15.30 sınavı yarım saat kala iptal.. İstanbulda eşi ve benzeri bulunmayan tek okul..
Şuan Beşiktaş bembeyaz (:
OEM+
yenibosna fena nerdeyse e5 de kapandı
eve zor geldim ....
bakırköyden okmeydanına e5 yer yer karla kaplı... edirnekapı haliç arası arabalar cok cok yavaş halıcıoğlu sonrası efsane bi tipi var göz gözü görmüyo tabirine denk...
ara sokaklar bitik...
arabayla dışarı cıkıp millete eziyet edenler var abi itsene abi çeksene
yaya olarakda araçlı olarakda tehlikeli hale gelms yollar. dikkat etsin dışarı cıkıcaklar
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
küçükyalı esir bütün yollar kapandı ara sokaklar minibüs caddesi balkondan izliyorum bizim millet cidden akıllanmaz arkadaş bu bir gerçek sonra niye ab ye giremiyoruz![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Maltepe fena hondanin arkasindan İstasyon sokaga inen rampa buz tutmus benden onceki e39 ve accord rampada fren yapinca asagi kadar kayip agaca vurup durdular ben ara sokaktan kactim ama yollar tam yanlamalik kar lastigi sayesinde 30-40 la yan yan sokak sokak gezdim walla
Kurallara Aykırı İmza Boyutu.
Beylikduzu saglam soguk ve citirdan buzlanma mevcut bu gece ayaza ceker ki yarina felc ortalik yagmaya devam ederse...
kartal pendik taraflarıda nerdeyse iptal
çıkıyım iki yanlıyım dedim 4 senelik 225 taban lastikle düz yolda kaldım![]()
![]()
asılıyorum gaza gidiyim diye bi amca yanaştı evladım napıyosun sen dümdüz yoldamı kaldın dedi
bastım kahkahayı![]()
![]()
2ye tak 2 ye diye akıl verenler çıkmadı mıahahahha
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
vali bey bugun ısrarcılıgından vazgeçmiş. yarın okullar tatil edilmiş
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Show TV haberlerde Batı Ataşehir Ağaoğlu My Prestige önündeki yokuşta kayıp bir araca çarpan beyaz E92 M3 gördüm, içim acıdı resmen
Edit: 2 mesaj üste Saro yazmış zaten, pardon
o yokusta herkez neden frene asılıp birbirine girmişya bayada geniş bi yolmus aslında yazık olmus arabalara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)