Ayrica o balonu atmak isteyen neyle takip edecek yerden cok .merak ediyorum bu arada.bir balon cihazıyla falan 200 euroya mal oluyor.ayrica o balonu sisirecek hidrojeni nasil uretecek atmak isteyen onuda cok merak ettim
Printable View
Ayrica o balonu atmak isteyen neyle takip edecek yerden cok .merak ediyorum bu arada.bir balon cihazıyla falan 200 euroya mal oluyor.ayrica o balonu sisirecek hidrojeni nasil uretecek atmak isteyen onuda cok merak ettim
"Habu gada soğuk etti bolaki kar yağar" derler bizimkiler :)
Güzel güzel bu haftadan sonra tam kış moduna giriyoruz :D aralığın 20sine kadar soğuk hakim :D Kartepe-Uludağ planları yapılabilir :)
bu arada yarın öğleden sonra anadolu yakasına ben kar bekliyorum. Sabahtan zaten bütün istanbul yağışlı.
tamam da senin attığın sabit balon değil. Ben sabit gözlem balonundan bahsediorum. Çapı 3 metre.
.meteorolojide başka balon atilmiyor hocam
Tamam şimdi öğrendim o balonu. Arada sırada bir atiliyormuş.5000 metreye kadar cikiyormus
Şuanki havanın durumu nedir yahu :D tshirtle geldim
"pazar ptesi bir kar yağacak var ya 1 hafta kalkmayacak" diyen biçok kişi duydum bu hafta içi. şimdi bakıyorum meteoroloji de accuweather da bu söylentiyi destekleyecek seyler göstermemiş. nedir bu işin aslı ona göre plan program yapalım :)
Pendik tarafinda hava gunluk guneslik
Birde ankaradan gelince bu havalar devede kulak :D
bu seneki kış çok sert olacak diyorlar allah dışarda olanların yardımcısı olsun.kapı önlerine su ve yem koymayı unutmayalım lütfen.ahada önümüzdeki haftaki durum.
http://img607.imageshack.us/img607/8448/xy34.jpg
Cok sjkur geldim trye
Yollar berbat tr icin konusursam egef karmar yagmaz bilgilendiriyim
Sofiadan sonra tr yaklasirken kar in k si yok bikere..
MGM yeniden bi güncelleme çekti haftasonu ve özellikle hafta içi kara çevirdi şu ana kadar takip ettiğim her yer zaten hafta başında çok ciddi soğuk ve kar beklentisi içinde
Yağsa fena mı olur ya :D
Kartepe için pazar günü jandarma zincir ister mi acaba?Eminim sadece kışlık lastik yeterli olur ama geçen sene jandarma izin vermemişti binek araçlara..
Kartepeye gideceksen kar lastiğine çok güvenme derim.Geçen kış gittiğimde kar lastikli bir çok aracın çıkarkende inerkende sıkıntı yaşadıklarına şahit oldum.biz zincirli araçla bile arkasının sürekli kayması yüzünden sıkıntı yaşadık.Buzlanma çok oluyor bence kendini sağlama al yanında zincir bulundur...