Sefaköyde yarım saattir güzel yağıyor malzeme almaya çıktım bişey yok tam Armoniparkın önüne geldim bi anda yağmaya başladı hala devam ediyor bu şekilde 2 ssat yağsın başka bişey istemiyorum :D
Printable View
Sefaköyde yarım saattir güzel yağıyor malzeme almaya çıktım bişey yok tam Armoniparkın önüne geldim bi anda yağmaya başladı hala devam ediyor bu şekilde 2 ssat yağsın başka bişey istemiyorum :D
hayal kırıklığı oldu benim için
peaaah
Beylikdüzü sahil tarafı yağıyor.
Bahçeşehirde yollarda gram kar yoktu maskoya bir geldim uludağ yarım saattirde durmadan yağıyor
çanakkale'e gittim, geldim
kumburgazdan sonra kar yoktu :D dönerkende büyükçekmecede başladı yılllardır trakya üzerinden gelir di bu kar bu sefer nerden geldi
Bu nasıl iş arkadaş kurtköyde güneş açtı. Hani sabah hayat felç olabilirdi. Bende kimya iptal olacak diye seviniyordum.. Hala bu tarafa gelme saati varmı yoksa kar defteri kapandımı?
Umranıyede hıc bırsy yok :/ peehhh
saat 11:00
istanbul maltepe zümrütevler tık yok :(
su an bakırköy de hava guneslı :D
Pazar ballıcadan barajın oralara indim çıtırdan da yolları pek bilmediğim için birde arabada yeni olduğundan çok tanımadığımdan fazla zorlamadım. Kuzenimde full yapılı olan var vinç falanda var benimki standart sadece 4 mevsim off road lastiğim var çok dişli değil oda güvenemedim pek bilen biriyle gelirim ancak yada saplanırsak kurtulabileceğimiz :) En kısa zamanda haberleselimde ona göre geliym cherokee ile ***** 5.9 yakmıyor içiyor :D
Kanka amarok çıkabildiği yere kadar çıksın el frenini çeksin ben çekerim onu :D 5.9 çok ayrı bir makine :D
Hazırda ikiside :D
http://img.tapatalk.com/d/13/12/10/dyjutuje.jpg
bu hava durumu doğru mu?
İSTANBUL İçin 5 Günlük Hava Tahmini - Meteoroloji Genel Müdürlüğü