İkitelli masko temiz biraz daha açarsa gün batmadan sıcak suyla arabayı yıkamayı düşünüyorum![]()
hahaha çok iyimiş buAslında kafa yordumu yorumlamak basit ilerde tek tek burda açıklarım zaten neye nası baktığımı
O kadar etkili yağış yok artık,geceye kalmaz hava açılır.onlar ufak tefek atıştırma
Çok yüksekleri kar yağışı alabilir,ancak akşama kadar süreceğini zannetmiyorumEn fazla eğer köyünüz yükseklerde ise buzlanma görülebilir.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Güncel çekelimECMWF kuruluşu ilerisi için tahmini yayınlamış.ECMWF nedir derseniz,Bir çok ülkenin tahmin kuruluşlarının baz aldığı veriler.Bizim ülkemizde de ecmwfye göre tahminler yapılır,yayınlanır.dezavantajı ise ; mesela İstanbul'daki gökgürültülü kar yağışı uyarısı mgm vermedi.çünkü ecmwfde o tip olayları görmekte sıkıntı kurum,dolasıyla ecmwf göremeyince Mgm'de uyarı vermedi.düz hesap 36 saat kesintisiz denilip geçildi.
Bence 2012 kışına benzer gidişat var.2012 gibi bol bol yağışlar olmayabilir,ama soğukluk olarak daha soğuk olabilir.mesela 2012'de ankarada 2 ay boyunca rahat kar kalkmadı yerden.Bu sene ise sağlam yağış olur 10 gün sonra felan tekrar.. şu an bile öyle bence.bir sistemden diğer sisteme 10-12gün fark oluyor.İstanbul için şu an önümüzde gözüken ; P.tesi gece yada salı günü yağış var.karla karışık mı olur yağmur mu şu an için erken.çünkü basınc konumlanması oynak dolasıyla net bişey demek istemiyorum.Büyük ihtimal yağmur,yüksekleri karla karışık yağmur alır![]()
naberDD
Mgm nin uyari vermedigine eminmisin gökgürültülü kar yağışı? ? Bak ben burdan yayinlamistim uyariyi 304. Sayfada
bana sanki ocaga kadar adam gibi kar yagmaz gibi geliyo. yazliklara gecicem tekrardan. kisliklar cok buyuk surtuyo.
ana yollarda sıkıntı olmadı ılk kar zamanı bu kıs fazla kar yağmaz gıbı... güzel bi yıkattım ıkısınıde bugun
yan yolların karlı olduğu zaman temız gezmek apayrı keyif ayrica..
Sizin oraya bu sene yağmayacakmış![]()
![]()
evet uyarı verdi ama uyarı içinde "Gökgürültülü" ibaresi yer almıyordu. Bu arada dey olarak gözüken yağışklar %90 ULL olabilir.Ull gibi gözüken bulutlar var,500hpadan tahmin ettim.eğer ull ise kütahya gibi yere konumlanması lazım ki istanbul yağış kapsın.
Peki Denizler hakkında bilgi verebilir misiniz??bu hafta perşembe ya da pazar günü mersinden kıbrısa gitmeyi düşünüyorum. Fakat geçtiğimiz hafta tüm gemi seferleri iptal edilmişti, fırtınadan dolayı. Hatta Dalga boyu 5-6 metre falan gösteriyordu meteoroloji sitesinde. Bu haftada boşuna beklemeyelim, sizden olumsuz bi tahmin çıkarsa
![]()
Real Cars, Real Roads.
Konuyu up lama zamanıİstanbulda kar'a 1 hafta ! (inşallah yani
)
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
gsi_club söyle bakınıversemeteorolji yine yalandanmı yogunluk olmasın diye sallıyo esaslı bişiler varmı
![]()
1881 - 193∞
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)