Silivri inceden beyaz olmaya başladı.
Printable View
Silivri inceden beyaz olmaya başladı.
yarın için durum ne ? arabayla bahçelievlere gideceğim ? Akşam 5ten önce kar yağar mı yağmaz mı ?
Uzun sure kar yok.
Bu soguk Ayandon fırtınası ıdı ve olması gereken karda gelmedı.Malesef hava sıcaktı.
Doktor,yaz yahu,10 subata kadar umut yok degıl mı?
valla bugun dondum sabahtan don vardi hep.. kar yagacak cok umutluyum :W ;)))
Sabah 11 de arabanın derecesi 0 gösteriyodu ciddi soğuktu bugün hava
Sehir dısındayim,netde pek bulamıyorum.cepten biraz modellere baktım.artık tekrar yagışlı periyota giriyoruz.istanbul icin kar yakın az daha sabr.daha detaylı anlatımı ayın 3u gbi yapabilirim.
sabah 0,5 derece gördüm arabada ist yükselere atmış olabilir.
Yeni bir haber yokmu? İlerleyen günleri 6-7 derece arası gösteriyor tahminler kar gelicekmi?
Subatin ikinci haftasi gibi kar getiricek sistemler geliyordu ama 10 gun daha pek birsey yok gibi. Yaniliyormuyum?
@Gsi club nerdesinn kardeşim eksikliğin belli oluyor :D
12 gecesi. Bu sistem marmarami yoksa genel mi,
Cidden yogun kar yagisi var mi? Heyecani verme inceden ;)
Ciesay klab ayın 3 ü dedin bugün gözlerim seni aradı konuda dedim güncel çeker kar geliyo tipi geliyo de hava fenalık olucak de :D
valla yağsın artık soğuklar yüzünden insanın dışarı çıkası gelmiyor. 2 sene öncede bu tarihlerde güzel kar yağmıştı yine yağarsa güzel olur tabi :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/822/hcvo.jpg
Şüphesiz zaten Marmara daha çok etkilenir.Ancak benim derdim iç kesimlere girmesi :D Ankara için zaten berbat bi kış gidiyor.. Şu an için ilk sinyaller bu..Elbet değişecek belki sıcak gelecek gibi göstericek tekrar ama döne döne yine aynı tabloya gelecek :) Bundan önce demiştim 10 civarı bir şeyler olacak diye ki ayın 10'una kadar bi kar geliyor bi sıcak geliyor diye haberler çıktı.Çünkü modellere göre haberler yapıldı :) Bu arada bu gelecek sistem son değil yani martın sonuna doğru potansiyel var :)
Yanı ayın 10 nunda yada 12 sı cıvarı duzgun bır kar gelıyor mu? Hanı anlasırlır olsun dıye soruyorum ;)
Resme gore guzel sıstem heralde?