beyler istanbulda kar varmı yokmu ben bişi anlamadım :D içlikleri hazırlayakmı
Printable View
beyler istanbulda kar varmı yokmu ben bişi anlamadım :D içlikleri hazırlayakmı
Hemde termal içliklrei hazırlayın derim ben sistemler değişmezse çığ düşücek resmen :D
doğru diyorsun kardeşim, ama senelerdir istanbul hep hayal kırıklığı yarattı artık kendimi daha temkinli hazırlıyorum durumlara. kar lapa lapa yağsa bile yerde birşey tutmadığından artık umut beslemiyorum istanbul için :) bu kar yağışında da yakın senelere dayanarak yerlerin deniz seviyesinde çok fazla tutabileceğine inanmıyorum (en azından kendimi öyle hazırlıyorum :) )
Geç bile kalmışsınız :)
Bu sene forumlardan daha değişik tutarlı tahmin metodları öğrendim.Teknoloji geliştikçe zaten bu konuda bile çok öte gelişmeler oluyor.Şu an bende diğer bu metodu kullanan bireyler gibi deneme aşamasındayım.Ay sonu ön görüm şu an çok şükür yolunda :) İstanbul korkmasın,çünkü süpriz olarak diyeceğim ; önceki sene gibi deniz etkisi kar yağışları cm hesabını 2ye katlayacaktır.
Bugün uzun vade olarak son modele baktım.İç Ege-Trakya-Marmara sistemin şampiyonu.Kar olarak ; Trakya > İç Ege > Marmara (Murat abi sana boşa demedim Afyona git diye :) ) İzmir'de kar olasılığı fazla ama kimse kusura bakmasın emin olmadığım ön görüyü yazmak istemiyorum,yağarsa mutlu olurum ama.Ankara halen ortada..yağış var güzel ama 1-2 oynayabilir,Ankara için yarın öğleni bekleyin.Bu geceden sonra artık sistemi kısa vade ve alt seviye sıcaklıktan takip edeceğim.Sistem gelene kadar ve sistem girince burdan canlı takip yapacağım.27sinde merhaba diyecek Trakyadan... Herkes ee hani bu muydu diyecek ama sakin olunuz.Bol bol yağmur öncesi.Yağmurdan sonra tutacak karda var merak etmeyin.29'unda rüzgarın dönmesindne dolayı bi ısınma ve 30u sabahında bıçak gibi soğuk girecek marmaraya.29-30 tehlikeli ani soğuma var.Ve bu sistemin bitiş tarihi belli değil,herkes tedbirini alsın,umduğumuzdan fazlası olabilir.Özellıkle Trakya ve İç Ege.Detaylı konum sorularını bu geceden sonra alabilirim.Umarım güzel bir sonuç alırız ve herkes umduğu kar manzarasında keyfini sürer :)
Bugun Bunyamın Surmelıyı dınledım,sadece yukseklerde kar olucak dıyor Istanbul'da :(
Ha hos ben senın tavsıyenle Afyon'a gıdıyorum haftaya ;)
Nedır son durum,hangı gune kadar kar var yada ne zaman?
Vay arkadas,goremıyecek olsamda yagsın ıstıyorum,kendım ıcın degıl,bekleyen arkadas ve doga ıcın.
Afyonuda unutma cm hesabında ;)
Takıp ettıgım 3 yer var,hepsı aynı ama bır sen farklısın. Bılırsen helal olsun,bılemezsende canın sagolsun :)
meteoroloji kar var dıyor ist için yılbasında
@GSİ CLUB
yaptığınız tahminler için teşekkür ederim..
30'u istanbul-Ankara otobanı için tahmin yapabilirmisin acaba :)
istanbul-bolu-ankara olarak farklı farklı bakıyorum hepsinde de yağış gözüküyor :(
28 akşamı soğuma hissedilir,30'unda ilk kar düşer.Afyon garanti ben kar cm'ni yazacağım geceye,en fazla 1-2 cm oynar şekilde :D 3 farklı baktığın yeride tahmin ediyorum,ama boşverin onları.. Ben bizzat onlarında baktığı modele bakıyorum kökünden çözüm :)
Kar,tipi.. Dikkat etmek gerek... Bolu civarı her zamanki gibi sıkıntılı.30'u öğlen daha iyi ama öğleden sonrası sıkıntılı
Emir 30u öğleden sonra diyorsun anladığım kadarıyla. Tamam buraya kadar dert yok. Ama yağacak kar tutacak mı ? Yani yağıp yağıp anca duvar üstleri arabaların tavanları tutacaksa dert değil. Ama yok, yerler 3 cm civarı tutar falan diyorsan ha bak işte o dert. Bizlere ''tutacak,şehir merkezinde 2cm civarı kar olur'' gibi bişey söyleyebilirmisin yoksa daha erken mi ?
Ben 30'u salı ogleden sonra yola cıkıyorum Afyona dogru,muhtemelen kar o aksam gelıcek heralde? Yanı yolda sıkıntı yasamayacagım sanırım?
Asıl kar 31'ınde ve 1'ınde mı yagıyor marmara ve ıc egeye?Yanı bu sıteler oyle dıyor,gerceı onlar ıstanbula karla karısık verıyor ;) Yada ne zamana kadar surecek bu? Haftaya hafta sonu guzel gorunuyor,sonra tekrar yagıs gorunuyor....
Yolda iken yağmur-karla karışık görebilirsin.Bursa civarı kısmi olarak kar görebilirsin.İç ege için asıl yağış 31 gecesi 02:00 civarı.Bu gece benden haber bekle abi,sen beni dinle Afyon'a git sonra bana dua ediceksin :D İstanbul'da beylikdüzü,levent karı %90 garantiledi,diğer yerler için geceyi bekleyin.İl bazında sorularınızı sorun hepsini toplu cevaplarım :)
Vay Emır,ne dıyorsun...
Istanbul'a geldıgınde yada pıste bana 1 gun once haber ver,bende sana suprız yasatacagım ;)
Senı yarın aksam arasam 5 gunluk net tahmın alırmıyım yoksa pazartesı aksam daha saglıklı mı olur?
Kar bekleyen gozler bayram etsın...
Soğuma Edirne'de bugün başladı, dünkü yağmur sonrası (gece boyu yağdı), yılbaşı gecesi saat 1.30-2 gibi kar gelicek bence de bir çok yere.
Hocam ankaradan bi gelişme yokmu daha bu kışda karı görmezsek artık suni karı bulacaz bi yerlerden