çanakkale balıkesir bursa hattı ciddi yağış alacak gibi gözüküyor. oradakilerin gözü aydın :)
Printable View
çanakkale balıkesir bursa hattı ciddi yağış alacak gibi gözüküyor. oradakilerin gözü aydın :)
esenyurt; saat 10 gibi fırtına eşliğinde yağmur vardı şu anda kuru bi soğuk var...
ŞEkerpınar'da yağmur/fırtına ne ararsanız var şu anda
bu nası bı hava ya ıkı dk parca almaya gıdım dedım sucuk gıbı oldum :D
hava durumuna hakim arkadaşlar bir görüş belirtebilir mi ? Çarşamba günü yılbaşı akşamı hatun la caddeye inip yürüyelim gezelim dedik ev muhabbeti yapmayacaz , ama hava bugun ki gibi kıyamet olursa mümkün değil ona göre ya eve kapanacaz yada dışarı ?
izmirde durumlar nedir?
beylikdüzü hadımkoy bahçeşehir semaları kar görsün bari artık :D bıktım üsümekten :D
Anadolu yakasina haberi verdin uzdun bizi...
Nerede bu kar nerede bu yanliyan araclar ;)
Kar diye heveslendirdin,uzme bizi :(
Carsamba oglen ben kacar....
Bursadaki arkaşların Allah yardımcıları olsun hazırlıklı olmalarında fayda var efsane gelıyor :)
Bursa iyice sıkıntı gibi duruyor:D iyi yagmur yagıyor dün gece ve sabahda iyi ruzgar vardı
Şuan altınşehir şahintepedeyim 1 aydır burda çekim yapıyoruz hiç bu kadar soğuk görmedim 1 saat önce bu kadar soğuk yoktu.tahminimce en az 7 8 derece düştü sıcaklık.
31'nde 500hpa -29larda olaki -36ya soğur ve yağış artarsa gökgürültülü yağış görürsünüz.ihtimal %5 ama.. İlerisi için güzel ön görüler var fakat önce bu sistemi atlatalım :D
sabah okula giderken zurgarlı ama abartı bir soğuk yoktu şimdi okuldan çıktım dondum resmen 20dk araba kullandım evdeyim ellerim buz gibi hala :D