ümranıyede basladı hafif kar yağışı
Printable View
ümranıyede basladı hafif kar yağışı
Mahmutbey gişeler civarında sulu kar yağıyordu. Havada uçuşma modundaydı. 2 derecede. Bu kar sadece dekorasyon yapar geceleyin böyle kalırsa
Mecidiyekoy esentepede kar var kisa surdu gecti.
Mimaroba büyükçekmecede kar yağışı başladı , ufak ama sert taneli.
Valla inşallah yagmaz merkeze , yagmura her şekilde razıyım, ama kar demek İstanbula eziyet demek.
Kayışdağı kar yağışı 30dk önce başladı.
maslakta da yağmakta şu an
Merhabalar, ankarada dolu yağışı bekleniyor mu acaba bakmanız mümkün mü?
http://www.havadurumu15gunluk.net/ha...15-gunluk.html
bu linkte 4'ünde dolu yağışı gözüküyor..
beylikdüzü kar başladı..
beylikdüzünde işten cıkarken parti baslamıstı bahçeşehirde geldim aynı hızla devam yagıyor
ooo yoksa çarşamba-perşembe günüdemi kar var istanbula.. :D
Gsi dostum meteorolojide falanmi calisiyosun:)
Valla bu sene GSi ne diyorsa çıkıyor galiba.. Eline emeğine sağlık :)
Adapazarı - Ankara - Karabük buralar hakkında ne düşünüyorsun peki ?
Daha doğrusu kaç günlük tahminler yapabiliyorsun ?
Evim büyükçekmecede okulum kayışdağında , kar yağışını bir yerden yakalayacam , umarım güzel tutar yerler :))
Karabük ocak 5 sistemini beklemeli.Adapazarı sallantıda rakım verirsen detay bakabilirim.Ankara deme bana çok cenabet yer şu an sallantıda o da.Ankara 31 gecesi ve 5ocaktan sonra 2002 tarzında kar görebilir.
Ortalama yüksek bulut hareketlerinden 1 ay önceden oluşum görebiliyorum,tabi bu kesin değil sadece görüp takibe alırım.ve 15 gün içinde modellerde o oluşum varmı yokmu bakarım,yoksa konuşmam,varsa takip ederim.10güne girince diagramlarda yansıması beklerim ki detayları bileyim.olaki diagramda görmezsem basınç-siklon oluşuma göre geçmişe göre oluşumları düşünürüm.son 5 günde ise kısa vade takibi alırım,diagrama yansıyan sistemi detaya indiririm,eğer halen diagramda yoksa ya çöp yada hafif olacaktır derim.son 36saatde ise sınırlı alan modellerinden detay bakar ve sunarım.Öğrenmesi uygulaması zor değil ancak risk var.Hava bu hiç tathin etmeyeceğiz akımlar olup ters köşe olabilirsiniz.Önemli olan bütünlüktür nası bi fren sistemi süspansiyon gelişmeden modifiye olmuyorsa havada öyle.Bu arada ataşehirde kar varmı ? eğer varsa beni ters köşe yaptı sanırım