Abi geçmiş olsun şimdi baktım bir kaç yer sonradan vermiş haberi
Printable View
nasıl şi anlamıyorum. burda sürekli eller havada kar fırtına için dualar edilir, arabalar yolda kalınca da şaşırtılıyor:)
Yahu ne bekliyorsunuz ki? iki arabanın kıçını kaydıracaksınız diye kar fırtına duasına çıkıyorsunuz. Hepiniz mi işyerinizin üst katında çalışıyorsunuz. hepinizin mi dogalgazı bedava aq
bunun evsizi var, toplu taşıma kullananı, yürüyeni vs vs vs
tüm dünyada "olumsuz hava koşulu" olarak adlandırılan havaları, evladını özler gibi özlemle anarak beklemeyin yahu
Sana bahsettiğim kısımlar tahminimden de fena olmuş,2015te gelse yıllar geçsede sanırım bizim insanımızdaki mantık değişmeyecek.. Herkes tedbirli olsa böyle bir yağışta o yol kapanmaz,hadi kapandı diyelim haberlerde sürekli güncel tutulsa plan yapan insanlar ona göre yapardı.Ya da her otabanın belli noktalarda kamera v.b olsaydı en azından iyi kötü insanların fikri oluşurdu.geçmiş olsun murat abi,elimden geldğince uyarmaya çalıştım
Bu gece yağarsa eh işte.. 6-7 ocak sistemi değişmezse doyarız ama gidişata göre o da İstanbul'a patlayacak.. Bana Ankara demeyin,3 sene oldu ve halen gol olmuyor,eskişehir bile 40cmleri boyladı biz 0..
https://imagizer.imageshack.us/v2/32...537/nZTydb.jpg
Su an canakkale
beykoz sırtları anadolufeneri tarafları nasıl acaba?
hadımkoy cıvarı ufak ufak kar yagıslı ama ana yollar acık
bakırkoy-yeşilkoy herzamanki gibi normal yağışlı ıslak :D
istanbul beklenen kar yağmadı sanırım..hava soguk ama sadece sulu kar var..
akşamı bekleyin..
beylikdüzü tarafında hava nasıl ? akşam o tarafa geçeceğim de durum bilgisine ihtiyacım var
5-6-7 ocak not edin not..Türkiye alışkın değil böyle soğuklara.. 850hpa -16 ve iç kesimlerde -20ye varan soğuklar..
hissedilen soğuk fakat normali cok soğuk deıl o yuzdenmı merkezi yerlere fazla duşmedi kar acaba istanbulda.